Sok közös szimpatizánsa lehet a Jobbiknak és a DK-nak/MSZP-nek?
Nem.
A jobbikosok a fideszesekkel szoktak szimpatizálni, átszavazni. A DK-sok pedig az MSZP-sekkel.
mszp-fidesz bukott pártok mindkettő több alkalommal is bebizonyította hogy a körömkosz többet ér
nem is értem ezeket a birkákat akiknek ez a két párt alternatíva bármire is
jobbik nem volt kormányzáson tehát nem hasonlítható azon pártokhoz akik voltak és nem értek semmit
A Jobbik még a fidesznél is rosszabb, szélsőségesebb. Ráadásul nyilvánvalóan fidesz-jobbik koalícióra készül mindkét fél, azért puhul a jobbik és keménykedik a fidesz.
A fidesz csak urambátyám mutyikorrupciós tekintélyelvű kuruckodó rablóbanda, és kétségtelenül óriási károkat okoznak az országnak az Európa-ellenes és civilizáció ellenes politikájukkal, de legalább nem fasiszták.
Új alternatívát az LMP, PM, Együtt vagy a MLP jelent, esetleg az Európai Baloldali Párt, vagy a nekem nem túl szimpatikus Momentum.
Az MSZP, DK csak mint koalíciós partner szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!