Ha Simicska megvenné Habony Árpádot a Jobbiknak, Vona Gábornak lenne esélye kormányra kerülni?
Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 18:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem, mert a véresszájú gyűlöletpolitizálás a magyar embereknek nem jön be, csak a fidesz rétegnél talál ilyen dolgokat befogadó lelkivilágot.
2/3 anonim válasza:
a jobbik lecsukná habonyt nem alkalmazná, simicska? mi köze a jobbikhoz a fideszes gyűlöletkeltést leszámítva?
3/3 anonim válasza:
" a jobbik lecsukná habonyt nem alkalmazná, simicska? mi köze a jobbikhoz a fideszes gyűlöletkeltést leszámítva?"
Bár sokáig én is ostobáságnak tartottam viszont nézd meg a plakát törvényt(ami simicskát érinti), a jobbik több energiát ölt ebbe mint akármellik más programjára.
Én rá is kérdeztem a jobbik facebook oldalán hogy most hogy is van ez hogy erre ekkora balhét csapnak hogy hetekig ezzel foglalkoznak de pl EÜ, Oktatás dolgozói szegénységre azaz lényeges problémákra csak egy két felszólalást. A mai napig nem válaszoltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!