Miért vannak még balliberálisok Magyarországon?
#7 "Miért akarsz illiberális államot?"
Mert a liberális csődbe vitte.
Gyurcsány/Bajnai a világválságból vitték ki az országot államcsőd nélkül, manyup vagyon ellopás nélkül, mutyi kötvények kibocsájtása nélkül, ruszki hitel nélkül, 149 új adó bevezetése nélkül és a Bajnai kormánytól egy igen szerencsés államháztartást örökölt a Fidesz amit a választásokat megelőző uszítások szükségtelenné válásakor már ők is azonnal elismertek anno, hisz nem volt érdekük tovább a hazudozás, a választást megnyerték:
"Varga (Mihály) ... Kérdésre válaszolva megerősítette, Magyarország nincs államcsődközeli helyzetben, "messze van azoktól az országoktól", ahol ilyen eshetőséggel számolni kell, az államcsődöt emlegető nyilatkozatok tehát szerinte "túlzóak", "nem szerencsések" voltak."
Majd ezt követően 2011 májusában az állítólag csődközből menekült ország üresen kongó kasszájából mégiscsak sikerült 500milliárdot (Bajnai féle tartalékkeret) 1,5x-es áron vett ruszki MOL részvényekre herdálni, ésatöbbi ésatöbbi.
Aki észnél volt végig az láthatta, hogy a Fidesz végighazudta ellenzékben is az MSZP kormányzást, uszított az IMF hitel ellen mert azt felügyelte az eu és nem lehetett ellopni, végighazudta a kormányváltást és azóta is rendületlenül hazudik mindenről, csak kapkodjuk a fejünket.
"Nem értem, hogy miért nem húztak még el külföldre."
Én meg azt nem értem, hogy az ilyen agyhalottak miért nem húznak el. Ja, a disznó érzi jól magát a saját sz..rában az igaz, a balliberálisok meg már Londonban vannak köszönik jól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!