Balliberálisok! Ha ellenzitek azt, hogy a Jobbik és a FIDESZ az orosz kultúrát népszerűsíti Magyarországon, az ellen miért nem lázadoztok, hogy az MSZP és a DK pedig az amerikai kultúrát terjeszti?
Hurrá! Megszólította a társadalom egy szegmensét. És a szegmenstől vár egy választ. Nehéz lesz. Egyrészt, mert a szegmens nem válaszol, csak emberek, mind más és más nézőpontból. Másrészt mert hamis kérdésre nem lehet igaz választ adni.
Én is kérdeznék. Hogyan lehet jól érezni magát azon a helyen az embernek? Ennyi elfogultsággal, ennyi hamis képpel, ennyi lenézéssel és vádaskodással. Én, ha másért nem, azért se tudnék így élni, mert szeretem jól érezni magam. Többnyire sikerül is.
nem a nyugati kultúrát preferálják az orosz kultúrával szemben, hanem a nyugati béreket, életszínvonalat
ettől még nyugodtan jobban tetszhet nekik Rimszkij-Korszakov zenéje, mint Katy perryé, lehet a kedvenc filmjük a Stalker, stb...
Hát, én nem vettem még észre, hogy a Jobbik meg a Fidesz szamovárokkal, vodkával meg káposztával kampányolna.
Nincs semmiféle orosz kultúra népszerűsítés.
Orosz kultúra miből áll? Átküldjek pár Oroszországi emberi jogi helyzetet bemutató filmecskét?
https://www.youtube.com/watch?v=5oasRPF3--4 Itt egy homoszexuális embert csalnak tőrbe, hogy meg alázzák és meg verjék.
Akkor ott van az ellenzéki érzelmű politikusok újságírók és ügynökök meggyilkolásának esete: Nyemcov, Anna Politkovszkaja, Alekszandr Valterovics Litvinyenko, gyilkosságok esete.
Szerinted egy normális jogállamban kivégzik az ellenzéket? Nem!
Semmi bajunk az orosz kulturaval, de nem is probalja oket senki nepszerusiteni.
Te valamit nagyon beneztel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!