Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan, aki jövőre a...

Van itt olyan, aki jövőre a Fideszre fog szavazni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor miért?

Én igen, mert szeretném, hogy ha már elkezdték, akkor ők is csinálják végig ezt az egészet.

2017. dec. 5. 11:38
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
70%

Én nem, már csak a kétharmad veszélye miatt sem.

Persze az ellenzék eléggé impotens jelenleg, de majd tavaszig meglátom, eddig vagy a Jobbik, vagy a Momentum, esetleg a Párbeszéd vagy az Együtt jöhet szerintem szóba. De inkább tényleg csak a balansz miatt...

2017. dec. 5. 15:50
 22/41 anonim ***** válasza:
67%

Nem szavazok rájuk, mert hazaárulók. Eladták az állami földeket, a múltból nem tanulva az Oroszokat kiszolgáljuk és még sorolhatnám. Az egész Fidesz egy 360 kört tett meg a léte óta, egy elvtelen banda lett. Egy más világ.

Én nekem elveim vannak, és azok nem azok hogy egy ilyen bandára szavazzak akik miatt szívunk még évtizedek múlva is!

2017. dec. 5. 16:28
 23/41 anonim ***** válasza:
71%

Pont az ilyen látszatintézkedésekkel lehet megnyerni a szavazókat, mint az egykulcsos személyi jövedelemadó.

Azért remélem nem zavar mellette a világ legnagyobb ÁFÁ-ja, és megduplázódott adónemek száma (2010:34 2016:60).

Másik pedig a családok támogatása. Nem tudom eddig hol éltetek, de eddig is támogatva voltak, mindig is voltak, és lesznek is valamilyen formában.

2017. dec. 5. 16:30
 24/41 anonim ***** válasza:

Csepegtet ahová kell. Nyugdíjasok tuti szavazók. Kik még? Ahová csepegtet egy kis pénzt. A gyári melósok már kevésbé lehetnek a szavazótábora, mert már nagyon kevés joga van a

Most nem azt mondom ne csepegtessen a nyugdíjasoknak és rossz, hogy oda csepegtet, csak látható kiket akar megnyerni magának.

Sosem szavaztam, és soha sem fogok. Nem vagyok palimadár.

2017. dec. 5. 20:27
 25/41 anonim ***** válasza:
67%

"...csinálják végig ezt az egészet."

Ez alatt mit értesz kérdező?

2017. dec. 5. 20:32
 26/41 anonim ***** válasza:
87%

"Ez nem teljesen igaz, az ellenzék dolga az hogy konkrét javaslatokat adjanak be ezáltal megakadályozva azt hogy a kormány negatív törvényeket is bevezethessen szavazóbázis veszteség nélkül. "

Pontosan úgy, ahogy a fidesz tette 2002-2010 között...aha értem.

2017. dec. 5. 20:36
 27/41 anonim ***** válasza:
61%

A Fidesz nem előre mutat, hanem hátra!

A Fidesz Orbánnal soha nem fogja a civilizált országok színvonalát elérni - egyre távolodunk tőle!

Aki nem megy szavazni, az ne dumáljon, ne minősítsen senkit!

Én fogok szavazni - Orbán ellen - az ország érdekében!

2017. dec. 5. 22:50
 28/41 anonim ***** válasza:
69%

"Tudtommal nem az ellenzék kormányoz. Az ellenzék dolga amúgy is a kritikus hangvétel."

A konstruktív kritika az ellenzék dolga. Nem pedig az, amit a magyar ellenzék művel. Gyakorlatilag kimerülnek annyiban, hogy a kormány lop. Utána meg jönnek a hülye kérdések, hogy de miért van több fideszes szavazó, valamint inaktív szavazó, mint ellenzéki? Hát pont ezért, mert ellenzéknek is kutyaütők.

2017. dec. 5. 23:07
 29/41 anonim ***** válasza:
71%

A kormány lop!

Ehhez nem kell kreatív ellenzék, ehhez egy pártfüggetlen ügyészség is elég lenne...

2017. dec. 5. 23:40
 30/41 anonim ***** válasza:
12%

Én rájuk szavazok mert okosan simlisek ,nyíltan ügyeskednek mutyiznak és mert körberöhögik az ellenzéket ennek ellenére is. Kifejezetten Lázár a kedvencem az úgy leolt bárkit, hogy öröm nézni ,zseni a pali :D

Nekem tetszik ez a stílus hogy okosan bebetonozzák magukat ,a stratégiai helyekre saját embereket tesznek ,ügyészség a zsebükben támadni őket jogszerűen nem lehet stb. Így kell ezt csinálni! Ha minden csipp csupp ügyben hagynák magukat befolyásolni akkor nem lenne sehová sem haladás csak 6 párt húzna 10 felé és nem lenne egyetértés minden döntés évekig tartana . Így meg van egy irány,mert az van amit ők mondanak .

Nekem több a pénzem mióta ők vannak hatalmon több a támogatás ,magasabbak a bérek.Én a saját zsebemre szavazok a többi is oldja meg valahogy. Vesztesek meg vannak ,de minnél inkább ostobázza az ellenzék a fidesz szavazókat annál inkább 'csakazértis' rájuk szavazok had robbanjanak fel dühükben mikor megint alulmaradnak az 'ostobák' miatt :)

2017. dec. 6. 15:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!