Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik a Fideszre fognak szavazn...

Akik a Fideszre fognak szavazni 2018-ban azokat nem zavarja hogy bizonyíthatóan sok a mutyi csalás lopás a FIDESZ körül?

Figyelt kérdés
Teljesen komoly kérdés , érdekel ezen emberek gondolkodás módja , én nem nézek le senkit ha tudtok ép érveket hozni még lehet én is Orbánékra fogok szavazni .
2016. aug. 26. 12:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%
Én egyikre sem, mindezekért...
2016. aug. 26. 12:17
 2/13 anonim ***** válasza:
5%
Én senkire sem fogok szavazni. A Jobbik is zsid.ó párt, meg a Fidesz is.
2016. aug. 26. 12:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Érdekel a gondolkodásmódjuk? Nos, annyit tudok mondani róluk, hogy az értékrendjüknek tökéletesen megfelel a "sok mutyi, csalás, lopás", amennyiben azokat az ő kutyájuk nemzeti színekbe öltözött kölyke követi el.

Ez az Ember tragédiájából a Magyarország c. szín.

2016. aug. 26. 12:21
 4/13 anonim ***** válasza:
14%

Nem zavar.

A baloldal is nyomta meg nyomni is fogják.

Viszont havi szinten kb 100-rel többet viszek haza, plusz úgy néz ki fel tudjuk venni a 20 milliót is.

Ez a nem mindegy.

2016. aug. 26. 12:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó !

Nem gondolod hogy ha esetleg egy olyan párt nyerne aki még nem volt kormányon ugyanúgy megtudná teremteni számodra a kedvező "feltételeket" ?

Nem akarok pártokat ajánlgatni ezért egy fiktív párttal szeretném reprezentálni mondandómat :

Az MCSP (= Magyarországi Családok Pártja ) 2018 előtt ugyanazokra tesz ígéretet mint a FIDESZ , a pártok tagjai hasonló végzettségűek , a két párt között csak egy különbség van az MCSP még nem volt Kormányon .

Mégis miért szavaznál akkor te a FIDESZRE ha egy ugyanolyan ígéretekkel rendelkező párt még nem volt hatalmon és még nem lopott ?

2016. aug. 26. 12:43
 6/13 anonim ***** válasza:
10%

Mert a migránsválságot jól kezéltík, ez se mindegy.

Azóta már kerítést építettek az osztrákok meg a svédek is már húzzák.

Orbán mert elsőnek kiállni és meglépni.

Ilyen egy tökös vezető.

Merkelnek meg lehet köszönni a kölni Szilvesztert, amiben mai napig kb két ítélet van az 1500-ból.

2016. aug. 26. 12:48
 7/13 anonim ***** válasza:
43%

Értem. És a migránsválság kezeléséhez le kell rabolni az országot?

A migránsokat nagyanyám meg tudta volna állítani. Ő is utálja őket. Lehet, hogy még a tűzparancsot is kiadta volna a határon, ahogy őt ismerem.

2016. aug. 26. 12:57
 8/13 anonim ***** válasza:
22%

Nagyanyád nem tudta.

Csak állt és nézett jobbra, aztán balra.

Nyugodtan nézz utána, németeknél is van korrupció.

Szal nem értem a problémát.

2016. aug. 26. 13:05
 9/13 anonim ***** válasza:
"annak olyan országok, ahol a válaszadók többsége szerint széles körű a korrupció, viszont csak kevesen (kevesebb mint 2 százalékuk) szembesül személyesen is a jelenséggel. Ilyen hely például Németország, Hollandia, Belgium, Franciaország és az EU-hoz vel"
2016. aug. 26. 13:08
 10/13 anonim ***** válasza:
12%
Fideszre fogok szavazni, mert továbbra sincs náluk jobb opció, akikre rá merném bízni a kormányalakítást, de rengeteget csalódtam bennük az utóbbi időben. Az a baj, hogy Magyaroszágon nincs jó párt jelenleg, csak rossz és kevésbé rossz. Úgyhogy megy majd a voks a kevésbé rosszra.
2016. aug. 26. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!