Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan, aki jövőre a...

Van itt olyan, aki jövőre a Fideszre fog szavazni?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor miért?

Én igen, mert szeretném, hogy ha már elkezdték, akkor ők is csinálják végig ezt az egészet.

2017. dec. 5. 11:38
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
68%
Csak az szavaz rájuk akik elmebajosak. Az átlag magyar munkás szív mint az állat. Állandó stressz meg kevés fizetés. Nekem ne mondja senki hogy a fidesz meg az előző pártok jók mert akkor van egy jegye a diliházba és ki se jöjjön onnét soha. Jó magam szívok eleget mert egyszerűen 12 óra túlórázással se tudok elmenni még albérletbe se mert ha kifizeted mindent marad a kifli kenyér vajjal következő fizetésig. Elkéne mindenkinek gondolkodnia és alaposan körülnézni mert ami itt folyik az korántsem kánaán.
2017. dec. 5. 12:12
 12/41 anonim ***** válasza:
52%

11 és kikben látod a Messiást, kik fognak ebből a helyzetből megmenteni? hm?

Szent László lovagkirályra szavazok.

Ha ő valami oknál fogva nem indul, arra aki a legközelebb áll szellemiségben hozzá.

2017. dec. 5. 12:21
 13/41 Koplárovics Béci ***** válasza:
26%
Amerre a többi párt halad, még az is előfordulhat, hogy a Fideszre szavazok. Nem, egyáltalán nem vagyok megelégedve velük. Nem, egyátalán nem gondolom azt, hogy ők lennének a legjobbak. De könyörgöm, mi kell még ahhoz, hogy ne össezvissza kapkodó és a gondolkodásmódját jelentősen megváltoztató ellenzék legyen? Fidesz 100%, vagy mi? Bocs, de az a töketlenség nem opció, hogy otthonmaradjak. Maradjon otthon az, aki a szarkupacból nem tudja kiválasztani a legfinomabb falatot. Az meg is érdemli azt, amit kap.
2017. dec. 5. 12:25
 14/41 anonim ***** válasza:
45%

A megrögzött fideszesek csak a migri helyzet kezelését szajkózzák. Azt valóban jól kezelte vitya. De más dolgokban mi a pozitívum? Egykulcsos adó? Kiknek kedvez? Azoknak, akik egyébként is jól keresnek. Stadionok? Hagyjuk. Ha én kerülnék hatalomra, akkor autóverseny pályával lenne tele az ország, mert nekem meg az a hobbim, azt szeretem. De kb ugyanannyit érne, mint a stadionok, mert kb azon a szinten áll a magyar autósport, amin a magyar foci (bár szerintem a ficustáink szarabbak mint az a kevés autó-/motorversenyző, akik nemzetközi sikereket is zsákolnak be).

Más:

Egészségügy itthon katasztrófa (hacsak nem tejelsz zsebbe, de az se garancia), de azért a magyar adófizetők pénzéből kell Vietnámban kórházat építeni.

Demokratáknak nevezik magukat, de olyan országokat állít példának, ahol a demokrácia csírái is nehezen fellelhetőek (Kína, Oroszország, Törökország...), az azeri baltás diplomáciai célú kimosdatását meg hagyjuk is. Demokrata név mögött egy nemzeti elveket valló csőcselék csücsül (nem hiszem, hogy csak szerintem nem találkozik a két fogalom, a demokrácia meg a nemzeti elvek)

Tény, sajnos nincs alternatíva, mert posztkommunista marhákból se szívesen kérnék, de ha veszem a fáradságot, hogy felvakarom a seggem, és minden elvemet félredobva elmegyek szavazni, azt csak azért teszem, hogy Viktor és a bandája, maffiája ellen szavazzak, nem azért, higy valaki mellett, mert konkrétan nincs olyan párt, akivel szimpatizálnék.

Ja, azt meg se említettem, hogy csak egy komplett hülye nem látja, hogy azon mesterkedik, hogy húzzon ki minket az euból, de a lenyúlható, haverok között szétosztható eu pénzekért meg bőszen tartja a markát.

Azt még leírnám, hogy nekem személy szerint a beszédeiből semmi más nem jön le(mármint a stílusából, az előadás módjából) csak pökhendiség, és a "ki ha én nem" hozzáállás.

Na röviden, mindegy, csak ne jobboldal, és pláne ne vitya

2017. dec. 5. 12:53
 15/41 anonim ***** válasza:
52%

"A Fidesz behozta az egykulcsos adót amitől lényegesen többet teszünk el. Ha elrontanák a nyugdíjat és az oktatást az se gáz, mert úgyis nyugatra költözünk majd de legalább addig több pénzt teszünk el miattuk."

Na pontosan ilyenből van rengeteg,és ezek nevezik magukat nemzeti,nacionalista pártnak,akiknek a szavazói jó része ilyen,előnyökért eladná a saját anyját is ember.

Addig szép a haza mi,amíg van mit,kit kifosztani,utána meg majd élünk nyugaton.

A másik része,akik meg rájuk szavaz,ostoba,gondolkodásra képtelen emberek,akiket egy tál gulyással meg lehet venni,meg benyalnak mindent,amit a köztévében hallanak.

Ha ez a két típusú ember fogja alkotni pár évtized múlva Magyarországot,akkor mi lesz itt?

2017. dec. 5. 13:01
 16/41 anonim ***** válasza:
26%

"Tudtommal nem az ellenzék kormányoz. Az ellenzék dolga amúgy is a kritikus hangvétel."

Ez nem teljesen igaz, az ellenzék dolga az hogy konkrét javaslatokat adjanak be ezáltal megakadályozva azt hogy a kormány negatív törvényeket is bevezethessen szavazóbázis veszteség nélkül. Ez sajnos a magyar ellenzékből hiányzik

2017. dec. 5. 13:48
 17/41 anonim ***** válasza:
13%
ma 13:01 Miért kire szavazzon az ember ha nem arra aki a legtöbbet adja?
2017. dec. 5. 14:03
 18/41 anonim ***** válasza:
21%

Én vagyok itt az egyetlen szegény akinek nincs baja az egykulcsos adózással?

Minden ember egyenlő, akkor miért fizessen többet az akinek jobban megy??

2017. dec. 5. 14:09
 19/41 anonim ***** válasza:
14%

"Én vagyok itt az egyetlen szegény akinek nincs baja az egykulcsos adózással?

Minden ember egyenlő, akkor miért fizessen többet az akinek jobban megy??"

Nagy igazságot írtál le, olyat hogy fizessen az akinek jobban megy csak egy olyan ember szeretne aki nem is akar feljebb kerülni a társadalomban

2017. dec. 5. 14:13
 20/41 anonim ***** válasza:
38%

"Miért kire szavazzon az ember ha nem arra aki a legtöbbet adja?"

Talán ismered azt a közmondást,hogy a kevesebb néha több.

Nem csak rövid távon kell gondolkodni,hogy ma még jó sok pénzt félre zsebelhetek,hanem arra is,hogy ha 20 év múlva is itt akarok élni,milyen lesz az ország,ahol élek.

Az egykulcsos adó egy gazdasági öngyilkosság.

Romba fogja dönteni a társadalmat.

2017. dec. 5. 15:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!