A Fidesz munkaalapú társadalma valahogy úgy néz ki, amilyen a Kádár rendszeré volt?
Honnan jön ez a "Kádár-rendszer" - jelen helyzet összehasonlítás járvány?
A Kádár rendszerben aki nem dolgozott a munkahelyén, az azért tette, hogy pihenjen a munkaidő utáni fusizásra, mimásra. Vagy várt a rosszul szervezett, meg nem érkezett anyagokra.
De a tsz-ekben, az iskolákban, a legtöbb gyárban dolgozni kellett, még ha amit termeltek nem is volt elég jó minőségű. A KGST piacra ment főleg, ami meg nyugatra, azt jobban ellenőrizték.
Nem tudom, milyen kamu munkakörökre gondolsz. Az biztos, hogy vannak helyek, ahol kevesebb ember is végezhetné ugyanazt a munkát. De hiába akarják a Lázárék csökkenteni az állományt, tiltakoznak; és egyszerűbb megvárni, hogy nyugdíjba mennek az emberek.
"#7-es szerintem te max képeslapon láttál francia éttermet. 50€ egy emebernek egy kifőzde szintű kajálás? Részeg vagy amúgy? Mégis hol az Eifel toronyban? Hülyeségeket ne írkálj már."
Párizsban dolgoztam fél évig hidd el tudom miről beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!