Elméleti kérdés: Mennyiért adnád el a szavazatod?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy párt, akire egyébként nem szavaznál, megkeresne hogy fizetne a szavazatodért. Le is ellenőriznék, szóval tényleg rá kéne szavazni, ha belemész.
Mennyi lenne a minimum összeg, amiért belemennétek?
Kéretik nem hülyeséget mondani, aki egymilliárdot mond, az valószínű a felével is megelégedne már.
2017. dec. 2. 09:24
1/13 anonim válasza:
Én ha eladnám, de nem adom! 50-ért min.
2/13 anonim válasza:
Semennyiért, mivel nincs szükségem a pénzre. Más lenne, ha meg lennék szorulva. Így marad az a párt, amelyik az elveimhez legközelebb áll.
3/13 anonim válasza:
1 milliárd, de a felével is megelégednék.
4/13 anonim válasza:
Annyi pénzért, amennyivel életem végéig el lennék munka nélkül.
5/13 anonim válasza:
Eddig is ingyen szavaztam, ezután is ingyen fogok.
6/13 anonim válasza:
Egy tál lencséért,30 ezüstért...
7/13 Shai-Hulud válasza:
Többért, mint amennyit a következő ciklusban ugyanez a párt lopna tőlem.
Ez pedig felbecsülhetetlen...
8/13 anonim válasza:
100-150 ezer forintért már elgondolkoznék rajta.
Ugyanakkor talán ez is hülyeség lenne, mert annyit senki nem fizetne amitől megváltozna az éltem, amennyit meg írtam az meg kb. semmit se változtatna a helyzetemen.
9/13 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés, mert amennyit egyetlen szavazatért adnának, az nem "tárgyalási alap".
10/13 anonim válasza:
Pénzszűkében vagyok, mégsem adnám el semennyiért. Ez nem anyagi, hanem elvi kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!