Melyik pártlistára adnád le a szavazatod, ha most vasárnap lennének a választások?
1. Fidesz-KDNP
2. MSZP
3. Jobbik
4. LMP
5. DK
6. Egyéb (kérlek részletezd)
Aki nem szavazna, annak nem kell hozzászólnia.
Jobbik. Magyar embernek nem kérdés.
(Egyébként, az MSZP-JOBBIK sort fel kellett volna cserélni. Sok hónapja volt már az, hogy az MSZP második. )
Elég nehéz így dönteni, mivel én nem a párt nevét, hanem a meghirdetett programot nézem elsősorban... (Nem mintha szokás lenne betartani...)
Alapból, ha indulna, akkor mondjuk SZDSZ, bár szívesen szavaznék olyan valakire, aki még nem járatta le magát a politikában... Úgyhogy ilyen szempontból az "egyéb".
Reménykedtem, hogy az LMP-ből lesz valami, de nem nagyon látom, hogy ez összejönne.
A Fidesz-KDNP és a Jobbik számomra kizárva, bocsánat mindenkitől, aki őket szereti.
(A sorrend meg szerintem is mindegy, a szavazólapon is véletlenszerű sorrendben szoktak lenni.)
"Magyar embernek nem kérdés."
- Az ilyen megjegyzéseket szerintem simán hanyagolni lehet, a kérdésre elég válaszolni, mások kommentálása nélkül.
(Előző voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!