Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te vissza küldted a Nemzetikon...

Te vissza küldted a Nemzetikonzultációt? Ismerettségi körömböl senki se küldte vissza mégis azt mondják minden 4. ember visszaküldte azaz több mint két millióan.

Figyelt kérdés

2017. dec. 2. 01:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%
Kitöröltem vele a seggemet és szarosan visszaraktam a borítékba, majd visszaküldtem nekik. Remélem veszik a véleményemet :)
2017. dec. 2. 11:50
 12/17 A kérdező kommentje:
#10 és te azt hiszed érsz el valamit azzal hogy visszaküldted?
2017. dec. 2. 12:02
 13/17 anonim ***** válasza:
8%
mi nem, de a kormány már ér el vele valamit.
2017. dec. 2. 13:27
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért az nem sokat jelent, hogy a te ismeretségi körödből, senki nem küldte vissza. Ráadásul, honnan tudod? Talán a visszaküldők, egyszerűen csak nem kötik az orrodra, ahogy sokan azt sem mondják meg, hogy kire szavaznak.
2017. dec. 2. 14:11
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Nálunk mindenki visszaküldte.
2017. dec. 2. 16:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem küldték vissza? Mármint honnan tudod biztosra? Lehet, hogy nem merik bevallani. Ezzel is számolnod kell. Nekem fogalmam sincs, hogy a 2 millió igaz vagy sem. De a minden 4. ember általánosságban lehet igaz. Tehát lehet közte olyan 400 ember akiből 0 küldte vissza, de lehet olyan 400 is amiből mind a 400 visszaküldte. Tehát szórás van közte nyilván nem minden utcából minden 4. küldte vissza. Hanem 8 millióból 2. Persze ha igaz ez a szám.
2017. dec. 2. 18:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. dec. 2. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!