Te vissza küldted a Nemzetikonzultációt? Ismerettségi körömböl senki se küldte vissza mégis azt mondják minden 4. ember visszaküldte azaz több mint két millióan.
Meg sem kaptam :-D
Hát igen. Az íveket senki nem ellenőrzi, bemondásra megy az egész. Nyilvánvalóan hazugság ez az adat.
"? Ismerettségi körömböl senki se küldte vissza mégis azt mondják minden 4. ember visszaküldte azaz több mint két millióan."
Bemész a templomba és mindenki visszaküldte. Ott azt nem értik, hogy hol van a többi 8 millió kérdőív?
Kidobtam a kukába. Ahogy az ismerőseim nagy része is.
Nyilván kamuznak a számokkal, ciki lenne bevallani, hogy hányan küldték vissza valójában.
A másik meg, hogy szerintem sokan küldték vissza érvénytelenül, szándékosan széttrollkodva a kérdéseket, firkákat rajzolva rá stb.. Mint a legutóbbi népszavazáson is sokan direkt trollkodtak, behúzták az igent és a nemet is egyszerre stb.
Én visszaküldtem, és nem vagyok mentálisan beteg (fegyverviselési engedéllyel érdekes nézni ki ha az volnék)
Jöhetnek a piros pacsik
Azt hiszitek elértek valamit ha eldobjátok a kérdő ívet? Milyen édes...
Ha már ennyire akarjátok a migriket legalább igennel töltenetek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!