Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha megvalósulna az a forgatókö...

Ha megvalósulna az a forgatókönyv hogy a Jobbik kerülne kormányra ti is elmennétek ebből az országból?

Figyelt kérdés

2017. nov. 30. 17:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
15%

Nem mennék el, de biztos szar lenne...

Eu keményebben odaszólna, hogy engedd be a migránsokat ezek fülüket farkukat behúzva engednék őket...

Látszatból több fizetést adnának utána ha elfogy a pénz, vissza csökkentenék stb...

2017. nov. 30. 18:29
 12/36 anonim ***** válasza:
72%
A horrorforgatókönyv már megszületett 2010-ben. Miután 2014-ben újraválasztották ez a retek bandát én speciel elmentem otthonról. És hát ugye nem a Jobbik miatt....a horror az, hogy ezek még mindig, 7 év után is esélyek a győzelemre, nem a Jobbik győzelme.
2017. nov. 30. 18:29
 13/36 anonim ***** válasza:
80%

"Eu keményebben odaszólna, hogy engedd be a migránsokat ezek fülüket farkukat behúzva engednék őket...

Látszatból több fizetést adnának utána ha elfogy a pénz, vissza csökkentenék stb..."

Micsoda sötét agymosott emberek vannak... Atyavilág!

2017. nov. 30. 18:32
 14/36 anonim ***** válasza:
44%

Időpont ma 17:53

Akkor fizesd csak nyugodtan a 27%-os adót, vonják nyugodtan a fizetésed harmadát, amikor én 19%-ot fizetek, és alig vonnak adót... a fizetésem kb 5szöröse az otthoninak. Hazaszeretet pfff... inkább nem baxom el az egyetlen életem és a gyermekemét se, csak hogy elmondhassam milyen nagy magyar vagyok. Azt a te nagy magyarságot mibe nyilvánul meg? Az, hogy pusztán otthon maradsz? Egy rasszista, kirekesztő korrupt lepusztult, rothadó országban, ahol még mosolyogni se tudnak az utcán? Erre tényleg büszke lehet az ember...

2017. nov. 30. 18:34
 15/36 anonim ***** válasza:
71%

Még nem láttam a Jobbikot kormányozni. Ennek tükrében tükrébennem tudom, hogy mit tennék.

Sok barátom él itt és sok minden ideköt.

Meleg fiatal vagyok, ami olyan szinten befolyásol, hogyha a Jobbik bármilyen módon fellépne a melegek ellen, vagy (tovább) rontaná a megítélését a melegeknek, az nem kedvezne nekem.

Ugyanakkor a barátaim mellettem állnak és... Na mindegy. Bizonyos emberek nélkül nem nagyon mennék külföldre. :)

2017. nov. 30. 18:41
 16/36 anonim ***** válasza:
40%

Én akkor venném fontolóra ha a ballib droidbanda.

Vagy ha meglenne az összellenzéki "összefogás", benne a jobbikkal is....

2017. nov. 30. 18:51
 17/36 anonim ***** válasza:
56%

Időpont ma 18:51

ja, mert a mostani sokkal jobb? :D miben is?

2017. nov. 30. 18:54
 18/36 anonim ***** válasza:
40%

"ja, mert a mostani sokkal jobb? :D miben is?"

Most te egy újdonsült balos papagáj vagy?

Mert idézd be ahol írtam olyat, hogy jobb a mostani! :)

És ha nem is jobb nem akarom a jelen ballerliberókat sem kormányon, ha tetszik ha nem.

2017. nov. 30. 18:56
 19/36 anonim ***** válasza:
33%
és miért nem akarod? mi az oka?
2017. nov. 30. 19:07
 20/36 anonim ***** válasza:
57%

Mert már leszerepeltek a kormányzásukkal, alattuk sem fejlődött eredményesen az ország.

Még egymással sem képesek összefogni, egyetérteni. Akkor, hogy lehetne ilyenre bízni az országot?

2017. nov. 30. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!