Miért veszik tényként az emberek, hogy ezt a Fidesz csinálta?
https://www.youtube.com/watch?v=9ty65jrDgiw
Sokan mondják az ellenzékiek, hogy megvezeti a hiszékeny népet a Fidesz. Erre el hiszik sokan, hogy a Fidesz csinálta ezt csak mert azt mondják benne, hogy a Fidesz nevében hívnak? Ez nem hiszékenység? Szerintem a Jobbik, vagy a baloldal szervezte ezt a Fidesz ellen az emberek meg bekajálták.
A gyakorikérdések névtelen oldal, ergo senkit nem érdekel hogy te mit végeztél és ezzel a te szavad itt nem fog többet érni.
És azt is megjegyezném hogy attól, hogy valaki jól tud magolni, esetleg van logikája, attól még nem biztos hogy politikailag és gazdaságilag is inteligens. Pl. nem lesz a jótanulókból gyakrabban sikeres vállalkozó mint a nem jó tanulókból. És az is megesik hogy a legnagyobb koponyák nem a világ leghíresebb egyetemeire járnak.
Persze ha tippelnem kell, arról van szó, hogy bejutottál valamelyik Magyarországi egyetemre, és most ettől úgy elszállt az agyad, hogy azt hiszed a felső 10%-ba tartozol, holott manapság az megy egyetemre aki akar. Más kérdés, hogy már nem végzi el minden jött ment pl. a BME-et. De tárgytalan ez a dolog. Maradjunk annyiban hogy egy senki vagy itt. Én se hivatkozok arra hogy Cambridge fő dékánja vagyok.
Nagyfokú butaságra vall, ha valaki egy olyan kérdést tesz fel, amire a választ 1 perc alatt meglehet találni az interneten. És még jössz az összeesküvés elméletekkel hogy a Jobbik meg a baloldal szervezte xD. Leégetted magad, jobb lenne ha máshova mennél feszíteni azzal hogy bejutottál a kiskunhalmi egyetem zabhegyező szakára ;).
És én értem hogy te mit képzelsz magadról, nekem annak ellenére hogy ki vagyok, nincs pofám ahhoz hogy lenézzem azokat, akik kevésbé tanultak. Sokszor a hétköznapi szakmunkás is megtudja fogalmazni ugyanazokat a gondolatokat (leegyszerűsítve) mint amiről színvonalas politikusok vitatkoznak.
Nem az okosság a mérvadó dolog ebben a témában, hanem az hogy ki mennyire érzi az "igazságot". Ha ilyen téren okos szeretnél lenni, akkor inkább igyekezz arra, hogy bármilyen hír is röppen fel, ami akarva akaratlanul bemászik az agyadba, mindig nézz utánna a másik véleményéről is. Mert ez az "agymosás" erről szól, valamit a füledbe súgnak, és te azt elfogadod tényként, és már a kérdésedbe lehülyézet a "hiszékenyeket" holott mind kiderült, te vagy a szamár.
Akkor nem leszel bírka, ha nem hagyod hogy a hazugságokkal befolyásoljanak, és amikor csak időd engedi, megpróbálod megcáfolni amit a füledbe akarnak ordítani.
Ha akarsz sértődj meg az éles hangnememen, én a te világodhoz akartam ezzel valamit hozzáadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!