Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért veszik tényként az...

Miért veszik tényként az emberek, hogy ezt a Fidesz csinálta?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=9ty65jrDgiw

Sokan mondják az ellenzékiek, hogy megvezeti a hiszékeny népet a Fidesz. Erre el hiszik sokan, hogy a Fidesz csinálta ezt csak mert azt mondják benne, hogy a Fidesz nevében hívnak? Ez nem hiszékenység? Szerintem a Jobbik, vagy a baloldal szervezte ezt a Fidesz ellen az emberek meg bekajálták.

2017. nov. 29. 16:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Miért hiszik a Fidesz trollok, hogy olyan hülye mindenki mint ők.

A fideszesek felejthetnek, az internet nem szokott:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=xpLHXn2P5Hs

2017. nov. 29. 16:56
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én konkrétan azért mondom hogy "megvezeti a hiszékeny népet a Fidesz" mert a bicska kinyílik a zsebemben, amikor hallgatom a Fidesz hazudozásait azokról a pártokról akiknek követem a mindennapi tevékenységeit. Mikor XY-mond egyet, és az m1 híradó a szájába ad egy teljesen más dolgot, akkor az mi ha nem megvezetés?
2017. nov. 29. 17:12
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

"Miért veszik tényként az emberek, hogy ezt a Fidesz csinálta?"

Mert konkrétan bevallotta, ráadásként csak a fidesz szokott gyűlöletkampányokat terjeszteni.

2017. nov. 29. 17:28
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Na, mára is belett rúgva az öngól, mehetsz aludni ;). Holnap hátha jobban összejön.
2017. nov. 29. 17:37
 5/13 A kérdező kommentje:
"Miért hiszik a Fidesz trollok, hogy olyan hülye mindenki mint ők." Nem vagyok se Fidesz troll se hülye. Az ország egyik legjobb iskolájába hülyéket nem vesznek fel engem felvettek. Amúgy én azt a videót én sosem láttam még, tehát nem volt mit elfelejtenem. Amúgy azért mert egy Fideszes azt mondta, hogy telefonálni fognak az nem jelenti azt, hogy egy adott hívást ők intéztek el. Tehát továbbra is lehetséges, hogy az ellenzék intézte.
2017. nov. 29. 21:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Mármint azt a videót nem láttam még amit az első linkelt.
2017. nov. 29. 22:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként ha ti akik utáljátok a Fideszt ennyire okosnak hiszitek magatokat, miért nem vagytok képesek egy ellenzéki pártra ami csak megközelítené a Fideszt?
2017. nov. 29. 22:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb lett volna, ha csak annyit írsz, hogy ezügyben, kicsit tájékozatlan voltál.
2017. nov. 30. 00:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

ha még a sulit se fejezted be az megmagyarázza, hogy apu meg anyu fideszes az egy dolog, azért nem kell mindent beszopni, amit a párt mond.

Ellenzéki párt ami megközelíti a Fideszt?

Thürmer kommunistái, ők megközelítik a Fideszt

A többi ellenzéki párt meg szerintem le is hagyja.

várj lefordítom úgy hogy értsed, a Fidesz a ma élő komcsikkal van egy szinten. ezt teis bizonyítod, az ilyenekre mint te mondják, hogy narancskomcsi vagy fideszkomisszár

a felvételről meg, tessék csinálj még nagyobb hülyét magadból

ugyanaz a videót, amit te linkeltél az van az Index cikkben, hogy igen a Fidesz sajtóosztálya szerint is az övék

érted már amigó?

[link]

bocs öcsike, én nem bánok olyan finoman veled mint 81%

de aki önként sorba áll a pofonért annak igenis lekenek egy párat

2017. nov. 30. 00:23
 10/13 anonim ***** válasza:

de akkor ezt is nézd már meg

https://www.youtube.com/watch?v=6_GkH9VF8Ic

Vona válasza a Fidesz szánalmas erőlködésére

2017. nov. 30. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!