Ha 2018-ban a Jobbik nyerne szerintetek mennyire romlana/javulna a melegek helyzete? És a többi kisebbségé (gondolok itt a nemzetiségiekre, színesbőrűekre)?
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 18:38
21/25 anonim válasza:
Szerintem sem kell betiltani a .uzifelvonulást, mert az csak ellenállást vált ki.
Azt kell elérni, hogy érdektelenségbe fulladjon. Vagy engedni neki, de nem a városban, hanem valahol kültelken, Rákosszentborzasztó alsón a határban, aztán ott büszkélkedjenek. Belekötni nem tud a demokratikus EU, mert hiszen van Pride nálunk, direkt egy jó tágas helyen kerülhet megrendezésre vidéken, igaz, kicsit rosszak az útviszonyok.
Akit érdekel, bumlizzon ki Bivaly.asznádra, a dágványban, ha látni akarja.
22/25 anonim válasza:
A Jobbik talán fellépne a cigánybűnözés ellen. A melegeket pedig békénhagynák.
23/25 anonim válasza:
Igazából szerintem a többség véleménye erről nagyon fog változni, magyarul undorítónak tartja. Persze csak akkor, ha két férfiról van szó. Nőknél szerintem szép látvány tud lenni, persze nem abban a verzióban amikor a férfit játszó egy ronda rövid hajú lány. :D Szerintem a Jobbik felől vonulhattak, csak azért jó lenne ha tartanak magukat egy erkölcsi szinthez. Azért bőven van olyan videó és kép a neten ami azt bizonyítja ez nagyon sok embernek nem megy. Azért, hogy emiatt lezárnak utcákat abszurd dolog, talán egy kevésbé forgalmas helyen is csinalhatnak. Csak gondol azért egy kis polgár pukkasztas is benne van a dologban. Ez az egész egyszerűen nem természetes viselkedés szerintem ugyanolyan agyi probléma, mint a skizofrenia vagy hasonló dolgok. Sajnálom ezeket a férfiakat, hogy nem tudják élvezni mikor meglátnak egy gyönyörű testű és arcú nőt nyáron szexi ruhában és semmi reakciojuk. Ez biztosan nem természetes vagy egészséges dolog, de persze még nekem heteronak kellene szarul érezném magam emiatt. Igazabol a sok szerepe van ebben az egészben a szineszeknek és enekeseknek. A filmekben is viccesre veszik már a dolgot, ugyanúgy mint a drogozast. Szerintem egyiknek se kellene szerepelnie bennük és propagandat csinálni neki. Vannak értékes dolgok a világon amiket inkább kellene nyomni és tanítani a fiataloknak.
24/25 A kérdező kommentje:
xD
Utolsó. Vagy nagyon buta vagy vagy látens homoszexuális. Nehéz eldönteni.
2017. dec. 1. 08:51
25/25 anonim válasza:
Eddigi sajat tapasztalataim és mások visszajelzései alapján egyik se. Nos tehát miért is lennék bármelyik amit emlitesz? Azért, mert számomra undorító ha két férfi alkot egy párt? Vagy azért, mert nem tartom egészségesnek vagy természetesnek? Ilyen alapon akkor a világ döntő többsége buta vagy látens. Nézd akármennyire nem tetszik a világ nem fog ujjongani ertetek és elfogadni titeket. Felelolem mindenki azt csinál amit akar, de akkor nekem is jogom van undorodni tőle és nem a gratulalni, hogy milyen remek izlesetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!