Hogy ha a Fidesz nem tud kormányon maradni ki védi meg az országot?
Én már a Jobbikban sem látom az erre való törekvést. A ballib oldalt meg inkább meg sem említem.
Hogy ha a mégsem tudna a fidesz kormányt alakítani (remélem nem így lesz) akkor teljesen védtelen maradna az ország Brüsszellel meg Sorosékkal szemben. A migránsokról nem is beszélve!
Tényleg ezt akarja a sok birka?
Miért kellene megvéden? A többi Eu-s országot ki védi?
Magyarázd el kérlek!
"Miért kellene megvédeni?"
Micsoda hülye, lipcsi kérdés!
Természetesen azért, mert a MAGYAROK mindenki másnál felsőbbrendűek, ezért mindenki irigyel és utál minket és ki akar irtani!
Hát ezért!
Ugye eszt most nem kérdeszted komolyan 1es??!!
UGYE NEM!!!???
Hollandiát, Belgiumot, Németországot, Franciaországot ki védi meg?
Mi az h Brüsszeltől kell megvédeni? Az egy város. Részletezd kérlek, mert így nincs értelme a kérdésednek!
Köszönöm előre is!
Ja, trollszagú kérdés.
Mert a fideszesek ugye azok nem szoktak ilyen szellemi szinten lenni...
Biztos csak egy troll lehet.
1-es vagyok és a hetes is. De igen komolyan kérdem, leírnátok?
Akkor úgy étrsd hogy a Brüsszeli politikától (Gyengyébbek kedvéért). A kényszerbetelepítés, az folyamatos vizsgálódások, a kötelezettségszegés, bírságok beleugatnak PAKS2-be stb.. még lehetne folytatni a sort.
Tisztán látszik hogy teljesen le akarják bontani és szétverni az országot. Hát így értsd kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!