Hogy ha a Fidesz nem tud kormányon maradni ki védi meg az országot?
Én már a Jobbikban sem látom az erre való törekvést. A ballib oldalt meg inkább meg sem említem.
Hogy ha a mégsem tudna a fidesz kormányt alakítani (remélem nem így lesz) akkor teljesen védtelen maradna az ország Brüsszellel meg Sorosékkal szemben. A migránsokról nem is beszélve!
Tényleg ezt akarja a sok birka?
Nem is azt kell elvenni, hanem jobban meggondolni, hogy mikor és mit adsz neki, tehát a bizalom változik.
De azt, azért mondhatjuk, h jogos, h megnézik, h pontosan mire is ment el a pénz. Gondolom ebben egyetértesz?
Milyen áron?
Ez alatt mit értesz?
Sokan, köztük a kérdező is azt hiszi, hogy az Európai Uniós tagság csak a pénzről és a migránsokról szól.
Holott ez nem igaz. A jogharmonizáció (az olyan alapoktól kezdve mint a KRESZ, egészen a nemzetközi illetőségű jogszabályokon át a közös egyezmények megírásáig), a számviteli szabályozás - könyvelés egyeztetése és összehangolása, a vámpolitika, az euróval kapcsolatban a közös monetáris politika és a magánszemélyek egyszerű igényeinek a kielégítése (pl.: a kiköltözés sajnos).
És ami kifejezetten Paks2-őt illeti....a világ legjogosabb dolga az, hogy ha a szomszédban valaki plutóniummal szórakozik, ahhoz nekem is van néhány szavam. Pláne ha minden féle standard eljárás és pályázat kihirdetés nélkül, első kézből titokban az oroszoknak adja a lehetőséget. Ezzel kapcsolatban egyébként is nagyobb szégyen, hogy a saját ország népe nem dönthetett, miközben pl.: a nyomorult migránsok, vagy ha még visszább megyek az időben, a nyomorult 300Ft-os vizitdíj megérte a népszavazást.
Senki! Éppen ezért is kéne rendkívüli állapotot hirdetni, és felszámolni az összes Sorospárot!
Brüsszel fütyül, Soros fizet nincs más esély csak a FIDESZ!
Mondd h csak provokálni akarsz itt sok embert és nem gondolod ezt komolyan!
Ilyen (már ne haragudj) ostobaságot rég hallottam. Ezért tartunk itt ahol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!