Sok az esélye annak, hogy valóra válik ez a vágyam 2018 ban a választások után?
„Ahol dolgozom, az elmúlt 3,5 évben meg 8-szorozódott a magyarok száma. Érdekes módon senki sem panaszkodik, hogy xarabbul él...”
Én amikor azt írtam amire itt reagáltál akkor magunkra (én és a családom) gondoltam nem azokra akiknek a száma meg 8 szorozódott ahol te dolgozol ha esetlen nem volt világos.
„Én mindig azon röhögök, hogy most az Orbán kormányban jól él, de honnan tudja, hogy Orbán-kormányon kívül mással nem élne-e jobban (én spec jobban élek). Ja-ja tudom, ilyenkor jön, hogy "azemút8év" se volt jobb." „
Látom azokat, akik elmenekültek külföldre, és kevesebbet engedhetnek meg magunknak mint mi. Amikor a testvérem Németországban dolgozott akkor lehetett látni, hogy a német barátnőinek a családjaik nem élnek jobban, mint mi itthon. Pedig Magyarországon élünk és mégis jobban mint ők Németországban. Hol van ebben elmúlt 8 év? Én nem tudom. Sose jöttem az elmúlt 8 évvel.
„de próbáld meg magyar mondatszerkezetben feltenni a kérdésedet, hogy érthető legyen!”
Sok az esélye? Ez szerinted nem érthető? Erre a válaszok: Igen, sok. Nem, nincs sok esélye. Ha esetleg nem tudnál olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!