Sok az esélye annak, hogy valóra válik ez a vágyam 2018 ban a választások után?
27 éves vagyo, 15 évig szerettem a fideszt, de úgy megutáltam őket, mint a.....
MANIPULÁLJÁK AZ EMBEREKET, GYŰLÖLETET KELTENEK, HAZUDNAK, HERGELIK A NÉPET, CSAK AZÉRT HOGY MEGNYERJÉK A VÁLASZTÁSOKAT!
Ilyen korrupt hazug kormányt még nem láttam, pedig az MSZP sem volt kutya, de ezek...
Félek, hogy nyer a Fidesz, hiszen a médiát ők uralják, csak az jut el az emberekhez, amit ők mondanak, itt ez a SOROS-TERV, amiről Navracsics elmondta NINCS, Soros cáfolta, nyíltan hazudnak hergelik az embereket, és még eredménye is van, mert félnek a migránsoktól, és persze nem beszélünk arról, hogy elszegényítette az országot......
és több, mint 2 millióan ennek tapsolnak... no nem baj, még 8 év és elérjük Észak-Korea szintjét, hogy állva kell tapsolni a kedves vezért és a fényképe minden háztartásban kötelező lesz.
De van csak szerencsétlen módon ezerfelé aprózódott. Ha megnézed a múltkori választási eredményeket egy összefogás már 2014-ben is simán földbe verte volna a Fideszt. Most még durvábban így lesz. A Fidesz egyetlen szerencséje a pártok sokasága és ezt ő is tudja.
Több ember szeretne kormányváltást, mint aki nem, ezt hamisíthatatlanul megmutatta a szavazatok száma már a múltkor is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!