Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Üdv, írnátok egy pártot, hogy...

Üdv, írnátok egy pártot, hogy kire szavazzak?

Figyelt kérdés

Nincs időm a politikával foglalkozni. Csak írjatok egyet, és arra szavazok jövőre amelyiket a legtöbben írták.

Köszönöm

2017. nov. 28. 00:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
45%

#30: Én nem a baloldalra gondoltam, mint alternatíva. Egyébként pedig, ha annyira jó lenne itt az embereknek - főleg fiatalokról beszélek - miért mentek ki több százezren külföldre dolgozni? Nem szinte nincs is unokatestvérem itthon, és rengeteg fiatalt tudnék mondani a környezetemben. Ha annyival jobb lenne a helyzet, nem is azt mondom, hogy sokan visszajönnének, de kevesebben mennének ki. Az egyetemistákat, ha kérdezik több mint 50%-uk nem akar itthon maradni és nem is fog szerintem. Gondold már el ennek a hosszútávú következményeit az országra nézve! A munkanélküliség pedig évek óta a közmunkások miatt javul, ami valljuk be nem valós javulás. Gyakorlatilag kozmetikázás a fő szerepe!

Egyébként meg abszolút, de abszolút nem vagyok migránspárti sőt lehet, még te vagy az hozzám képest! Amennyiben ismernél tudnád mennyire fosok az ilyen dolgoktól külföldön, nem is járok már sehova se! Ha rajtam múlt volna, a schengeni határszakasz szigorú védelem alatt maradt volna. Én egyébként pont a migránsok miatt nem merek már külföldre menni, persze azért még lennének lehetőségek azért kisebb városokban békére lelni Európában. Az pedig, hogy Budapesten vagy Magyarországon nem volt még terrormerénylet annak sajnos semmi köze a védelemhez. Akármikor megtudnák itt is csinálni, nincs olyan védelmünk, mint a nagyobb országoknak és azért ott is sikerül ha akarják.

Szóval lehetséges, hogy neked jobb lett az elmúlt 4 évben, vagy 8-ban de sokaknak nem. Csak tudod ezek az emberek nem egy párt mögött vannak, hanem megoszlanak több között. Többen voltak már 2014-ben is a kormányváltók, ha csak a Jobbikot és a baloldali összefogást nézzük az LMP-t nem is számolva.

Fidesz: 2.264.780

Összefogás: 1.290.806

Jobbik: 1.020.476

Sok külföldi van egyébként akinek lehetetlenné teszik a szavazását, vagy nagyon körülményesség és nem szavazhat levélben. Persze azok a fiatalok akik kimennek külföldre úgy vannak vele, hogy nem akarnak beleszólni már az itteni dolgokba. Ez egyébként korrekt is lenne, csak így a Fidesz hatalmát segítik és azért valljuk be ez kb. fél millió mínusz szavazat. Bezzeg a határon túli magyarok nem voltak restek beleszólni a végkimenetelbe, persze mondhatjuk azt áhhh alig szavaztak onnan pár tízezren! Igen ez igaz, csak gyakorlatilag ezen múlt a kétharmad! :D Nem tudom nekem lesülne a képemről a bőr, ha szavaznék olyan országba ahol nem élek, nem viselem emiatt a következményeit csak a többiek akik az országban laknak. Ez nem valami fair dolog! Állampolgárságuk legyen az oké, de ne szavazzon az aki sosem élt itt és nem is fog.

Szóval lenne itt alternatíva, csak az emberek birkák azt kell, hogy mondjam. A Fidesz szavazó különösen azok készült is erről statisztika, hogy ott a legnagyobb a 8 általánost végzettek aránya, hát igen ez nagyon beszédes dolog! Csak egy új erő esetén - nem nevezem meg, mert még lehet nem is létezik, vagy igen? - van esély az elszámoltatásra és abban hidd el lenne minden oldal és párt szereplője! Gyakorlatilag mi lennénk az első európai ország ahol ez igazán megtörténne, mondjuk nem is igazán van tőlünk nyugatabbra korruptabb az biztos! A mondás szerint a remény hal meg utoljára!

2017. dec. 5. 01:28
 32/39 anonim ***** válasza:

"#29

Azt lehagytad, hogy aki a Fideszre szavaz, az ország fejlődésére, a biztonságos életre, és a munkanélküliség csökkenésére is szavaz."

Hát, ha a Bp-Belgrád vasút a fejlődés, akkor én erről szívesen lemondok!

A biztonságos életre? Hány ezer lakást fognak elárverezni tavasszal? Kinek biztonságos? Orbánnak?

A közmunkával csökkentették a munkanélküliséget!

Menj te közmunkára, hogy a bőrödön érezd hogy mekkora baromságokat beszélsz!

2017. dec. 5. 05:22
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

30, a Fidesz nem lényesen kisebb rossz, kb. fele olyan rossz, mint az exkomcsik. Az elmútnyócévben leelőzött minket mindenki Romániát kivéve, a 2008-as szinten van kb. a gazdaság, demográfiai válság van, és mindent ellopnak, csak a lopásérdekli őket, nem fejlesztik az országot. Most nincs államcsőd közeli helyzet, de az ország vegetál, és lassan egyre nagyobb bajban van, lásd államadósság, születésszám, GDP, korrupció. A mai rezsim is pofátlan módon hazudik, lop és csal. A munkanélküliség nem csökken, csak statisztikailag, ez egy baromság, amit csak a fideszesek vesznek be. Mitől csökkenne? A dübörgő gazdaságtól? A bevándrolóktól a Jobbik jobban védene meg, a Fidesz pedig csak populizmusból véd meg, ahogy most populizmusból sorosozik (miközben a fél banda Soros-ösztöndíjas volt).

Tehát a ballibeknél kevésbé rossz a Fidesz, ez tény, a Jobbiknál viszont 100-szor rosszabb.

2017. dec. 5. 15:17
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
A Jobbik nem lopta szét az országot, nem úgy a Fidesz és az MSZP-(DK)!
2017. dec. 5. 15:38
 35/39 anonim ***** válasza:
46%
#33, #34: Nagy igazságok!
2017. dec. 6. 00:02
 36/39 anonim ***** válasza:
0%

Kerdezo: alapits TE egy partot, es szavazz arra.

Anyagilag is jol jarsz vele :D

2017. dec. 6. 04:30
 37/39 anonim ***** válasza:
0%
#36: Jaja, lehetne a neve: F...szop.k pártja! És még fedné is a valóságot! :DDD
2017. dec. 12. 19:53
 38/39 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem is alakíts Te Magad egy pártot többedmagaddal. (Ezt civil kezdeményezésnek/mozgalomnak hívják a kezdeti szakaszban.)

Így legalább lesz Munkád és Fizetésed...

2017. dec. 13. 00:08
 39/39 Sulek Péter ***** válasza:

Jobbik szerintem is de az LMP is szimpatikus nekem.

Persze arra szavazol akire szeretnél :)

2017. dec. 21. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!