Üdv, írnátok egy pártot, hogy kire szavazzak?
Figyelt kérdés
Nincs időm a politikával foglalkozni. Csak írjatok egyet, és arra szavazok jövőre amelyiket a legtöbben írták.
Köszönöm
2017. nov. 28. 00:33
11/39 anonim válasza:
8, Lehet, hogy te győzelemnek éled meg, de az utókor csak egy agymosott fanatikusként fog emlékezni. Mint pl mi most az SA-ra
13/39 A kérdező kommentje:
Eddigi szavazatok:
- Orbán ellen (2)
- Jobbik (2)
- LMP (1)
- Fidesz (1)
Akkor a Jobbik, az jó lesz?
Ne mondja senki, hogy ne menjek el szavazni, mert el fogok menni. Csak próbálom kikérni a politikában tájékozottabb emberek véleményét ebben a kérdésben.
2017. nov. 28. 16:48
14/39 anonim válasza:
" Csak próbálom kikérni a politikában tájékozottabb emberek véleményét ebben a kérdésben."
Nem akarlak elkeseríteni de rossz helyen kapisgálsz, itt politikában tájékozott emberek 100 ból 1 ha van, a többi vagy provokálni vagy propagandát terjeszt mind ellenzéktől mind kormánypártitól
15/39 anonim válasza:
Kérdező, ha nem a Jobbikra szavazol, azt meg fogod bánni, ha van egy kis eszed és van hazafiság benned. Tkp. hazaárulás lenne, ha nem butaságból szavaznának máshogy az emberek.
16/39 anonim válasza:
Én a helyedben nem a GYK-n kérdeznék embereket a politikáról. Itt csak annyi a szint, hogy aki Fideszt ír azt elvből lepontozzák, függetlenül attól hogy mit ír, aki LMP-t azt meg felpontozzák. Én a Fideszt javaslom.
17/39 anonim válasza:
engem nem igazán érdekel a politika a fideszre szavazok de csak amolyan győztes oldalon álljak okból.
18/39 anonim válasza:
17, akkor nem zavar, hogy az ország tönkretevőinek oldalán állsz... Éljen a demokrácia!
19/39 anonim válasza:
Én a Jobbikra fogok. Aki kormányváltást akar, az a Jobbikra szavaz. Itt más nincs. Van a kormány, és van a Jobbik. A baloldal nem létezik..
20/39 anonim válasza:
A jelenlegi palettából a Jobbik a legjobb döntés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!