Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én csalódtam a Fideszben?

Csak én csalódtam a Fideszben?

Figyelt kérdés

2010-ben én örültem a legjobban a kormányváltásnak. De még 2014-ben sem volt meg ez bennem ennyire mint most. Emlékszem úgy éreztem hogy valami pozitív folyamat kezdődik el, hogy lesz jövő. Most hogy visszagondolok ez teljes mértékben átment valami leírhatatlan szürreáléisba, mintha dimenzót váltottunk volna.

Más is van így ezzel?

2017. nov. 26. 07:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Tipikus kamu kérdés....

"jajj de csalódtam", de nem írja le, hogy miben...

Azt vártad talán, hogy repülőautók lesznek majd 2018ra?

Hogy elérjük az EU béreket? Hogy migránsokkal kézen fogva lehet menni iskolába?

2017. nov. 26. 20:33
 22/22 anonim ***** válasza:

Igen,én is hasonlóan jártam érzelmileg a Fidesszel.

2010-ben a Gyurcsányék után alig vártam a választást. A Fideszre szavaztam,de az Orbánnak a 2.de különösen a mostani 3.ciklusa az szerintem gyalázatosra sikeredett. Túlságosan körülvették a seggnyalók,akik elvitték agyilag teljesen,és most árnyéka önmagának.Már csak a migránsozással van elfoglalva,ez az üzenete neki a magyar emberek felé,semmi más most már.Tulajdonképpen a nemzetközi politika Bobby Fisher-je lett,lassan rajta röhög a fél világ.Kicsit hasonló a helyzete mint Kádárnak volt 1988 körül,amikor már rajta röhögött mindenki akkor sem vette észre.Csak van egy nagy különbség Jani bácsi akkor majd 80 éves volt már,Orbán meg alig 55.Igaz még nem kacsingat ránk!Tanán már sokkal jobb lenne a Fidesz nélküle,mert erkölcsileg régen megbukott,de politikailag még nem.

2017. nov. 26. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!