Csak én csalódtam a Fideszben?
2010-ben én örültem a legjobban a kormányváltásnak. De még 2014-ben sem volt meg ez bennem ennyire mint most. Emlékszem úgy éreztem hogy valami pozitív folyamat kezdődik el, hogy lesz jövő. Most hogy visszagondolok ez teljes mértékben átment valami leírhatatlan szürreáléisba, mintha dimenzót váltottunk volna.
Más is van így ezzel?
#7:A Fidesznek vagy egy világos jövőképe,családtámogatási rendszere."
Ez valami ultra belsős infó lehet mert az előző választásokon a "Folytatjuk!" és a "Támogatjuk a magyar családokat!" vezényszavakon kívül én nem láttam programot.
Ha tudsz konkrét dolgokat kérlek írd meg nekünk (CSOK és rezsicsöki nem számít).
#7 vedd figyelembe, hogy sokféle ember van. Ami számodra "komolyan vehető program", az sokak számára nem az, esetleg nem is érthető, vagy nem is érdekli őket. Ma a Fidesz olyan hangulatot teremtett, hogy mindenki csak a szlogenekre figyel, arra is alig. Ezért a pártok nem strapálják magukat olyasmire, amit alig páran néznek meg, és többségük meg se érti. Helyette ők is szlogent gyártanak. Ami néha visszafelé sül el. Például a "fizessenek a gazdagok". Aki mondta, annak jól követhető tevékenysége van. Elég pontosan megállapítható, mit ért ez alatt. De senki sem vette a fáradságot, hogy megértse: a mai pénzügyi politikában a szegények fizetik meg egyes gazdagok luxusát. Ehelyett, lehet nekik luxusuk, de fizessék meg. Ez a jelentés. És helyes megállapítás. Persze nem annak, aki eddig másokét lopta. A kijelentés tehát helytálló, mégsem szabad mondani. Mert tudni kell azt is, mi facsarható ki az ellenkezőjére. És jó stratéga csak olyant mond, amit nem tudnak ellene fordítani, vagy ha igen, képes megmutatni a hazugságot. Tudnám értelmezni a többi szlogent is, de minek. Én se szeretek fölöslegesen cselekedni.
Akinek akár 1998-ban, akár 2010-ben elege volt az addigi bénaságból és csűrcsavarból, igaza volt. Aki azt gondolta, a megoldás a Fidesz, az vagy semmit sem tud a politikáról, vagy rettentő könnyen átverhető. 1989 óta tudható, hogy a Fidesz mindent meg fog tenni az abszolút hatalomért. Ha kell simulékony lesz, ha kell erőszakos, és akár az országot is eladja érte. Ilyen és ilyen is marad, mert a vezetője ilyen. Ilyennek nevelték. Csak annak akar megfelelni. És ez így is marad haláláig. Az összes kérdés mindössze annyi, hagyja-e az ország, hogy ilyen ember tegye tönkre. Szoktak példákat meg "elrettentő" példákat hozni. Nem érdemes. Ez egy rendszer, ilyenek van felépítve, más lenni nem tud. A vasgolyótól is csak a balga várja, hogy egyszer csak úszik a vízen. A Fidesz vezetőjétől miért várja bárki, hogy megjavul?
" lakhatás támogatása."
Jól megtámogatták a lakhatást.
Nőttek az albérletárak,az ingatlanárak.
Azok jártak jól,akiknek több ingatlanjuk van,albérletbe kiadják,így munka nélkül dől a lé.
Akik lakni szeretnének valahol,azoknak még nehezebb a megélhetés a CSOK miatt,ami miatt gazdagék még olcsóbban jutnak hozzá a luxuslakásaikhoz.
"Álltalában évről évre nő a családi adókedvezmény."
Remélem a gyerekeidet nem állami iskolába és állami egészségügybe viszed,mert a sok adóelkerülés miatt már egyik színvonala sem megfelelő.
De a lényeg,hogy megszületik a sok rabszolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!