Miért nem bíznak az emberek a fideszben?
Te valami troll vagy?
Vagy valami vidéki kis faluban élsz?
Ha az megnyugtat, senkiben nem bízok. Na ez nem teljesen igaz, a faterban és a muterban igen.
A korrupcióról csak párttól függetlenül (mert bármelyik párti képviselő érintett lehet benne): ha te hozod a törvényeket és van mentelmi jogod, akkor azt tehetsz, amit akarsz és a többiek meg tehetnek egy szívességet...
"Szerintem jól kormányoznak, most éli Magyarország az egyik fénykorát."
Kérlek írj arról miért látod ezt így. Kíváncsi vagyok mit látsz ennyire pozitívan. Mitől kormányoznak jól és mitől éli Magyarország a fénykorát? Továbbá miért vándorolnak ki az emberek?
Már torkig vagyok az olyan agymosott birkákkal mint te vagy.
Aki még mindig hisz a Fideszben az egy komplett idióta.
888 cikk na itt nagyobbat nevettem mint a kérdéseden
4% a gdp oké 6% ot eus források adnak ami ellen nagyon harcol a vezéred szóval tartja a markát érte
4%-6%= -2% a valós gdp
Erre büszke lehet a viktor
ukrajna van mögöttünk igaz ott háború volt
Elmesélem neked kérdező ha nem fizetett troll vagy csak tudatlan ez a jelenlegi állapot a magyar köztársaságok legsötétebb időszaka, 7 éve még az emútnyócév miatt volt sírás de ez azt rég űberelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!