Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől jobb ha valamit átnevezü...

Mitől jobb ha valamit átnevezünk nemzetinek?

Figyelt kérdés

Miért jó ez a díszmagyarkodás?

- nemzeti dohánybolt

- nemzeti filmalap

- nemzeti együttműködés rendszere

- nemzeti dohánykereskedelmi zrt.

- nemzeti konzultáció

- nemzeti eszközkezelő

- nemzeti adó és vámhivatal

- nemzeti mobilfizetési rendszer

többi itt: [link]

2017. nov. 25. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
15%
Időnként tényleg az az érzésem, hogy túltolják. De azt a mögöttes szándékot érzem, hogy a kormány felvette a harcot az agresszív liberális nemzetietlenítéssel szemben. A nemzet, nemzeti már majdhogynem szitkoszóvá válik nyugaton. Nálunk ennek nem óhajtanak teret engedni. Helyesen!
2017. nov. 25. 10:22
 12/20 anonim ***** válasza:
74%
Magyar, nemzeti hip- hopot! Magyar, nemzeti hip- hopot!
2017. nov. 25. 10:48
 13/20 anonim ***** válasza:
35%

igazból a liberálisoknak mi baja van azzal, hogy nemzeti?!

arról mi nem tehetünk, hogy ők ezt a fogalmat nem érzik sajátjuknak

2017. nov. 25. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:

Addig amig csak atneveznem valamit, nincs baj.

Azzal, ha kozben szepen "allamositanak", illetve kinyirnak egy komplett agazatot es halom ceget, mert epp ahhoz van kedvuk, azzal mar inkabb.

2017. nov. 25. 12:41
 15/20 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy jobb? Hatásosabb. Miért? Ha behódolsz, te is nemzeti leszel. Az általad felsoroltakkal egy csoportba kerülsz. És nem jó egy erős csoportba tartozni? Az ember csoportlény akkor is, ha néha tiltakozik ellene.
2017. nov. 25. 14:17
 16/20 anonim ***** válasza:
4%
Engem nem zavar. A selejt szarja meg kit érdekel mit gondol erről?
2017. nov. 25. 14:59
 17/20 anonim ***** válasza:
79%
Engem sem zavar, inkább szórakoztat. Azt sajnálom, hogy nincsenek már kuplerájok. Milyen szépen hangzana: Nemzeti kupleráj.
2017. nov. 25. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
14%

Kitérő: Engem inkább az érdekelne, hogy a nemzetközi-globalista mindenféle dolog miért nem viseli a nevében is azt, ami.

Kérdésre:

A "nemzeti" a "magyar" helyett van használva, mert a magyaron kívül még 13 nem magyar nemzetiség is él Mo-on. Sőt.

Nincs ebben semmi díszmagyarkodás. Ha pl. nem nemzeti filmalap lenne, akkor magyarok kellett volna, hogy a támogatásokat kapják, és nem -főleg- más nemzetiségek. Ugye, az ellen nincs kifogásod, Kérdező?

2017. nov. 25. 15:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"Engem sem zavar, inkább szórakoztat. Azt sajnálom, hogy nincsenek már kuplerájok. Milyen szépen hangzana: Nemzeti kupleráj."

Az az ország.

2017. nov. 25. 16:46
 20/20 A kérdező kommentje:
Szerintem meg ezzel csak a nemzet kifejezést tesszük egyre jelentéktelenebbé, ha már egy mobilfizetési rendszer is nemzeti jelzőt érdemel.
2017. nov. 25. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!