Tényleg azt gondolja Orbán, hogy a világválságnak is Gyurcsány az oka?
Vagy csak mindenkit hülyének néz?
Azt mondta ma a megemlékezésen, hogy a kialakult helyzetért Gyurcsány a felelős és az egyetlen megoldás a válságra, ha lemond.
Szerintem ez az ember beteg!
"Szerintem ez az ember beteg!"Teljesen egézséges ember nincs.
"Vagy csak mindenkit hülyének néz? "Szerintem csak a hülyéket nézi hülyének(teljes joggal)
Egy olyan embert aki szülőhazáját "kurvaország"nak nevezi, pl Singapore-ban már felakasztottak volna.(egyébként már a lopásaiért is felakasztották volna.)Az apja alkoholista tolvaj köztörvényes bünöző(bárki megtekintheti a neten a birósági itéletet) a fia pitiáner áruházi szarka, ő maga notórius hazudozó(2006 Balatonöszöd)Az egyszeri béres panaszkodik,érdekes az apám is gróf volt a fiam is gróf lesz, csak én maradok életem végéig béreslegény(Sapienti sat)
A világválság előtt már mutatkoztak a válság jelei amit Orbán Viktor prognosztizált(mint gondolkodó ember, és felelős politikus).Talán ha nem hazudik 2006-ban Gyurcsány
(azért , hogy az MSZP mindenáron megnyerje a választásokat) most egy olyan kormányunk lenne, amelyik tudja és akarja is kezelni a válságot, és nem nyalja csontig a tözsde valagát.(mint a mostani)
Nem tisztem sem OV-t, sem GYF-et dicsérni, vagy megszólni, hanem nézzük objektíven a tényeket:
-Még mindig kint állnak a "Beindultunk" plakátok. Kezemben a szórólap. Mikor is adták ki őket? 3 hete. Pont.
-GYF megháromszorozta Kádár óta az államadósságot. A mostani IMF hitel ezt csak még jobban tetézi. Mostmár egy újszülöttre nem 1 millió Ft államadósság jut, hanem kb. 2,5 millió Forint. Ezt nem csak a féktelenül felvett állami, és lakossági hitelek tetézik (ugye, új autó, új ház a 24 éves friss házasoknak), hanem azok az újonnan legyártott tücsök purdék, amelyek 80 évig tartó életciklusuk alatt egy percet sem fognak dolgozni.
-Szintén kevés a szakmunkás, vagyis kevés a kész terméket előállító ember. De ez nem a társadalom hibája, hisz ki akar nettó 70-ért dolgozni, ha tovább tud tanulni mondjuk főiskolán. Továbbá a másik probléma, hogy sokan dolgoznak vezető pozícióban. Körülbelül háromszoros a vezető pozíciókban dolgozók száma, mint a szakmunkásoké. Ez annyit tesz, hogy egy szakmunkásnak (átvitt értelemben) 3 (Három!!!) főnöke van. De sajnos csak két füle...
-Ma Magyarországon 1,5-2 millió ember tart el 10 milliót, ebből 3 millió nem dolgozik, és nem is nyugdíjas, azonban az államtól havi 50 és 100ezer Forintnak megfelelő segélyt kap az 1/4-e. Ez legalább annyira a semmibe vesző pénz, mint a feketegazdaság, amely növeli a Forint elértéktelenedését. A Fidesz kormány idején csak az kapott segélyt, aki a gyermekét iskolába járatta, és fel tudott mutatni legalább egy pici munkaviszonyt. Meg kellene nézni a 2002-es és a 2008-as tücsökszületési statisztikákat.
És akkor nem objektíven: 2002-ben ki voltunk a királyok, most a szlovákok azok, és mi sereghajtók lettünk. Medgyessi elismerte, hogy 2002-ben tele kapták meg az államkasszát, és nem üresen, ahogy igazmondó GYF állítja. Kérdezem én: vajon ki tehet erről? Talán OV?
"Elkúrtuk.Nem kicsit.Nagyon" Gyurcsány Ferenc(de remélem lesz mégf fegyewnc is) mondta Balatonöszödön 2006 szeptemberében.
Orbán Viktor nem a viharért tette felelőssé(aug 20) a kormányt,hanem azért mert nem fújták le a tüzijátékot,nem kellet volna 5 embernek meghalnia.Kirúgtak 1 szerencsétlen meteorológust,pedig mindenki tudja,hogy fejétől büzlik a hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!