Tényleg azt gondolja Orbán, hogy a világválságnak is Gyurcsány az oka?
Vagy csak mindenkit hülyének néz?
Azt mondta ma a megemlékezésen, hogy a kialakult helyzetért Gyurcsány a felelős és az egyetlen megoldás a válságra, ha lemond.
Szerintem ez az ember beteg!
Ha Sólyom ilyenkor nem lépne le mindig, akkor esetleg el tudná érni azt (ha akarná egyáltalán), hogy mindenki együtt ünnepeljen, és akkor esetleg kimaradna belőle a napi politika is!
Viktornak ez a kijelentése meg már tényleg súrolja az elmebetegség határait! Legközelebb már a napsütésért, vagy az esőért is a másik lesz a felelős!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Tényleg jó lenne ha már lekopna.. Az előttünk szólók remélem hamarosan rosszabbul fognak élni és belátják,hogy ez így nem jó!
Amúgy egy jó példa: 2 éve mikor Angliában voltam szinte semmit nem tudtam megvenni,olyan drágák voltak, az idén mikor ott voltam azt tapasztaltam,hogy minden fele annyiba kerül mint nálunk!! CSak épp a fizetésünk nem nő... Ott a 92 éves rokonom megteheti,hogy Spanyolországba tölti a telet,olyan nyugdíja van,itt a nagymamám örül ha tud venni 2 zsemlét meg tíz deka párizsit!!! És ez az elmúlt 2-3 évben lett ilyen rossz...
Engem még egyik se győzött meg. Mutogatnak egymásra, elmondogatják, hogy a másik hibás ebben meg abban, de melyik mondott már fejlesztő ötletet, hogy HOGYAN lehetne jobb? Konkrétan, konkrét dolgokat nem mondott egyik se. Egyszer nekik kéne szegezni a kérdést, hogy jó, ha szerinted a másik hibás ebben meg abban, akkor mondj konkrétumokat, hogy te mit tennél meg, ne általánosságban, hanem fix dolgokat... Az ország nagy része régebben se élt jobban (rendszerváltás utáni időről beszélek), de miért? Mert valakiknek az az elve, hogy 3 gyerek, 4 kerék, 5 karika... nem folytatom, de aki megteheti, az ne beszéljen ilyeneket azoknak, akik pont miattuk nem tehetik meg, mert a kisember nem tömheti tele a zsebét.
De undorító, hogy a megemlékezésbe belekeverik ezeket. Nem kéne, akkor se, ha problémák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!