Ez szerintetek normális?
Azt mondja a faszi, hogy fogat fogért.
Hát rajta már jó sokszor állhattak akkor bosszút. :D
Viccet félretéve, ha engem cigányok húszas csoportokban fognak megtámadni, akkor legéppuskázom őket a ge.cibe!
"És egy nagyon jó ősi evolúciós kummunikáció: fogat fogért"
Ezen akkorát röhögtem.
Olyan állkapocsszerkezettel hogyan lehet ENNI??
Szerintem azt se tudja ez az ember hogy mit akar.
Még mondja hogy nem akar bosszút állni, aztán meg hogy bevállalja ezért az életfogytot, meg a halált csak hogy igazságot szolgáltassak.
Ez egy hülye! (azért a halált bevállalhatná)
azért gondolkozz kicsit ember.
szalacsi nem fog beléd kést állítani azzal a szöveggel ,hogy téged fasisztát magával visz meg, h ki akar irtani.
tudom, hogy sok fórumkölök is hangoztatja a kiirtást cigányok felé, de a 99%-uk nem veszélyes.
ezzel szemben az ilyen agyhalott cigányok rohadtul veszélyesek.
hallottad, összeverődnek és 20-as csapatokban(falkákban) fognak majd lecsapni. Hiába agyilag zokni, ettől még igenis ez veszélyes.
De jó, hogy mindenki a másik tábortól fosik, a sajátja meg a báránynál szelídebb... Konkrétan amit nem ismerünk, attól bokán szarjuk magunkat, ez természetes. Az már kevésbé, hogy nem akarja egyik se megérteni a másikat. És igazuk van azoknak, akiket először lefasiztáztak: amazok is ugyanakkorák (a "ha nem nagyobbak" teljesen fölösleges kiegészítés: csak a szájkarate folytatásáról gondoskodik). Jó lenne, ha a könnyen összeugrók közül páran elgondolkodnának, és mások, akik leginkább fejcsóválva szemlélik az ilyesmit, kicsit gyakrabban írnának csitító célú szösszeneteket. Nem a kölcsönös bunkózás a cél.
Azt felejtsük már el, hogy létezik "ideális forma" akármelyik politikai "rendszer" esetén (még csak rendszer sincs, inkább káosz lesz, mint szervezettség, mert nagyon nagy léptékben akar gondolkodni túl sok ügyben). Nincs értelme arról beszélni, hogy "te komcsi", "te fasiszta", "te libsi". Persze nem vagyok gyökér, értem mire értik akik használják, de már most nyelvújítók kellenének, hogy értelmesen érveljenek egy-egy liberális vagy konzervatív ismérv mellett, mint konkrét helyzetünkben legemberségesebb és egyben leghasznosabb, de legalábbis e két szempont közt jó kompromisszumot adó MEGOLDÁS mellett. A megoldás szót pedig nem véletlenül emelem ki ennyire. Ebben az egyben én is radikális vagyok, ahogy a józan ész vagy akár a formális logikai megfogalmazás is az. Ami nem a végleges megoldásra törekszik bármivel kapcsolatban, az szartologatás egész egyszerűen. Nincs szebb meg jobb meg "most egy kicsit" meg hajrá. Problémák (magyarul feladatok) vannak, amit odaadóan, legjobb tudás szerint, tapasztaltan-figyelmesen-türelmesen lenne illendő MEGOLDANI a "tisztelt" suttyószínháznak odafenn. Eddig senkitől se láttam valódi tetteket (LMP kivétel, de ők se igazán sürgősségi rendben haladnak... Nem mintha lehetne...)
már bocs utolsó, de te mi a rákról beszélsz?
miért én gondolkodjak el, aki nem bánt senkit és dolgozok rendesen?
miért nem az aki egész nap a frkát lóbálja helyette megy lopni és magyart verni?
és bármennyire is furcsa, de nem csak hallomásból tudjuk, hogy ilyenek a cigányok, hanem személyes tapasztalatok tömkelege.
rohadtul kíváncsi lennék, hogy hány cigánynak van tapasztalata ellenséges magyarokról vagy cigányverőkről.
van egy érzésem, hogy töredék.
jah és mielőtt elkezded a "szegény ártatlan cigányok nem kapnak munkát" féle ugatást, előtte gondolkozz el azon, hogy mi volt előbb? nem kaptak sosem munkát és azért lettek ilyenek? elárulom, hogy nem!
azért nem kapnak melót mert ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!