Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hová fajulhat az EU és Magyaro...

Hová fajulhat az EU és Magyaroszág közötti ellentét?

Figyelt kérdés
Én nem igazán követem a politikát, vallásomat tekintve mormon vagyok, de mostanában azért figyelemmel kísérem a Brüsszeli helyzeteket és nem túl fényesek a kilátásaink szerintem. Már támogatás csökkentésről beszélnek, meg legrosszabb esetben még a kizárás is megtörténhet szerintem, ha így haladunk. Szövetségeseink sincsenek sajnos Lengyelországon kívül, ami szintén nagy probléma, hogy az EU-n belül szinte minden nagyobb ország migráció párti. Ti hogyan látjátok ezt a helyzetet? Mi lesz ennek a vége?

2017. nov. 22. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%

"Idővel rá kell ébredni, hogy nem lehet örökké hinni a Mikulásban, meg embereket gyilkolni miatta."

Szerintem a Qurán miatt többet gyilkoltak mint a télapó miatt, de tökéletes példája vagy ennek:

[link]

7# Én kilépnék, nem értem úgy csináltok mintha az EU csupa pozitívum lenne, pedig nem az, a támogatásokat ugyan úgy vissza kell adni, és ne erőltesse rám a behívott csordáját, akik eldobják az irataikat mert az a menő...

Simán átengednék a határon papírral, de nem inkább eldobja

Lehet lepontozni

2017. nov. 22. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Az erősebb legyőzi a kisebbet. Nncs új a nap alatt.

Na meg a pénz az úr. Közhelyek, de ez lesz.

2017. nov. 22. 20:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Orbánék csak a választásokig keménykednek, utánna jönnek a kompromisszumok. Ezt az EU ban tudják. Nincs gazdaságunk mert felszámoltuk, Az EU bol élünk.
2017. nov. 23. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Az egész volt keleti blokk migráció ellenes, és ehhez még vedd hozzá Ausztriát, ahol most ezért nyert a jobb oldal, valamint UK-ban is a migráció miatt nyert a brexit. Németország volt keleti részén több helyen az euro szkepticista párt, az AfD nyert. Szlovákia is migráció ellenes, de a kormányfőt megvette Macron, elfogadtak jelképes 100 migránst.

Franciaország és Németország meghírdethetik a 2 sebességes európát, viszont a keleti blokk is politikai egységgé formálódhat az EU-n belül, amivel Brüsszel egyként kell tárgyalnia bizonyos kérdésekben.

Szerintem a köv 5-10 évben sehová nem fajul a dolog, nem lesz se kilépés, se eu-n belüli keleti egység. Brüsszel sem állandó, ugyanis Juncker volt a migráció nagy szószólója, de állítólag nem indul újra, és nem tudjuk ki jön utána (habár sztem ugyanaz a csoport kiállít egy Macron-Trudeau keveréket).

20 éves távlatban nehéz megjósolni, mert pl USA-ban zajló belpolitika is erősen befolyásolja. Az biztos, hogy ha nyugaton nem sikerül a migránsokat integrálni mielőtt többségbe kerülnek az európaiakkal szemben, kelet EU meg ugye keresztény, akkor a kelet-nyugati feszültség miatt szétválik az EU.

2017. nov. 23. 16:20
 15/16 anonim ***** válasza:
35%
Az, hogy vagy megjön Brüsszel esze, és letesz arról, hogy a fél Uniót gyarmatként kezelje, vagy szétesik az egész.
2017. nov. 23. 18:06
 16/16 anonim ***** válasza:

Max. Támogatás megszórítások lesznek. De ez reális is, mert miért kapnánk annyit, mint aki 100 ezer migránst kitart.

Az eu véletlen se akarja, hogy kilépjünk. Kellünk az átmenő forgslom miatt is, meg van itt pár nyugati gyár is azok se akarnak vàmot fizetni befele.

Nos lehet tőlünk nyugatabbra kicsit álomvilágba élnek, így hisznek a migránsokba.

Nálunk ahol még pár éve 200 euró se volt a minimàlbér és a Lakatos Nintendó rassz se nagyon illeszkedett be 500 év alatt, így nem kérünk az ilyen ķöltségekből, megpróbàltatásokból. Tudjuk mi a dörgés.

2018. jún. 3. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!