Honnan lesz pénz Viktor rendőreire?
A csendőrség ellen felhozott egyik érv az volt hogy miből futja rá.
Tehát Orbán rendőreire majd lesz. De honnan ?
Annyit hallottam hogy majd az íróasztal mögül kiküldenek párat terepre.Ez szerintem nem fog javulást hozni.
(Mellesleg statisztikák szerint nálunk van arányaiban a legtöbb rendőr az EU-ban...)
"(Mellesleg statisztikák szerint nálunk van arányaiban a legtöbb rendőr az EU-ban...)"
Marhaság. Az EU-ban csak a tényleges rendőri állományt számolták, míg nálunk itthon a büfés nénit és a takarítókat is...
"Annyit hallottam hogy majd az íróasztal mögül kiküldenek párat terepre.Ez szerintem nem fog javulást hozni."
Hát ha szerinted nem hoz javulást, ha több rendőr van a terepen, akkor semmi sem hoz javulást, úgyhogy ne is idegesítsd magad azon, hogy ez a gonosz Viktor mit tervez.
De gyanítom, a kormányzat nem a te véleményed alapján fogja a döntéseit hozni.
Azért egészen más egy meglévő szervezetet bővíteni (rendőrség), mint egy teljesen újat létrehozni (csendőrség). A rendőrség mögött már van kiépített hivatalrendszer, infrastruktúra, működési módszer, amikre nem kell költeni.
Nem mindegy, hogy új házat építesz, vagy a meglévőt tatarozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!