Mit szóltok Gulyás legújabb akciójához?
Látom a gulásh-kommandó húzza a válaszokat felfelé!
De ha újra esőt mond ismét megfutamodnak! ;)
Maga az akció nem fog sok vizet zavarni. A cél nemes, a módszer szerintem nem korrekt.
Én inkább egy picit távlatokban nézném a dolgot, úgy sokkal érdekesebb: a poltika sokáig az elefántcsonttoronyban zajlott, amíg a Fidesz meg nem hirdette az ezredfordulón a civil szervezetes "polgári körök" mozgalmát. Be is szopta, mert kinőtt belőle mostanra a legnagyobb ellenfele, a Jobbik.
Aztán ugye elérkezett 2006, ekkor jött megint a Fidesz, hogy vigyük ki a politikát az utcára, a valódi emberek közé.
Én úgy érzem hogy ennek a folyamatnak az újabb lépcsőfoka a Momentum, ami immár valódi politikai aktivizmust csinál. Máshol már régóta van ilyen és ez nekem tetszik, hiszen a fidesz kezdeményezéseivel szemben alulról jön, mint a Magyar Gárda, de egyik esetében sem tetszett a törvényeket figyelmen kívül hagyó aggresszivitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!