Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mire lesz jó Gyurcsány legújab...

Mire lesz jó Gyurcsány legújabb akciója? Ebből politikai hasznot remél? Remélhet egyáltalán?

Figyelt kérdés
Most nem is az a lényeg hogy jó e hogy határon túliak szavazhatnak magyar választáson vagy nem. Én sem vagyok benne biztos hogy ez jó ötlet volt. Bár akkora tragédiának se élem meg.
2017. nov. 1. 17:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
59%

A határon túliak szavazatai miatt fordult 2/3-ba az előző választás is. Erről ennyit.

DE megfigyeltem ma sok portálon hogy még Gyurcsány utálói is egyetértenek ebben Gyurcsánnyal. Jobbikostól kezdve a szélsőjobbokig a többség.

2017. nov. 1. 17:47
 2/19 anonim ***** válasza:
32%
A legtöbb országban megvan ez engedve, még amerikában is mégsem háborog ez miatt senki nem értem magyaroknak mert is baj ez
2017. nov. 1. 19:16
 3/19 anonim ***** válasza:
21%

Gyurcsány azért tolja ezt, mert mostanában túl kevesen beszélnek róla.

Egyébként persze, igaza van, nyilvánvalóan túlzás, hogy olyan emberek, akik még soha nem éltek Magyarországon, a belügyeinkről döntenek.

2017. nov. 1. 19:19
 4/19 anonim ***** válasza:
15%
Arra jó, hogy max. ripacskodjon megint a degenerált szektájával. (Személy szerint én sem vagyok nagy pártolója a kettős állampolgárok szavazati-jogának, de szerintem nem ezen múlik a dolog igazából.)
2017. nov. 1. 19:36
 5/19 anonim ***** válasza:
64%

Szavazzon mindenki ott ahol lakik ahol él ahol dolgozik és adót fizet. Magyarországon csak is azok szavazzanak akik itt élnek itt van a lakcímük és itt fizetnek adót, Ebben most tökéletesen igaza van Gyurcsánynak.

Mi Magyarok sem megyünk Romániába szavazni, sem Szloválkiába sem máshova, Normális emberben ez felsem merül.

2017. nov. 1. 19:46
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem ott rontja/rontotta el Gyurcsány, hogy nem népszavazási kezdeményezésként gyűjti az aláírást. Valószínűleg a NVB vagy az Alkotmánybíróság úgyis lesöpörné az asztalról, de nagyobb visszhangja lenne.

Ha adott esetben lehetne erről népszavazást tartani, szerintem reális lenne az esélye annak, hogy érvényes és eredményes legyen a népszavazás, mivel a határon túl élő "magyarok" szavazati jogát a Fidesz-szavazók többsége is ellenzi.

2017. nov. 1. 19:50
 7/19 anonim ***** válasza:
38%
Arra jó, hogy uszítson a határon túliak ellen. Az meg amit az első válaszoló mond, simán nem igaz, jobboldali ilyennel nem értene egyet.
2017. nov. 1. 19:53
 8/19 anonim ***** válasza:
12%

"de szerintem nem ezen múlik a dolog igazából"

Ezen múlt az alkotmányozó többség legutóbb, ez nem szerintem kérdés.

2017. nov. 1. 20:15
 9/19 anonim ***** válasza:
13%

#7: "Az meg amit az első válaszoló mond, simán nem igaz, jobboldali ilyennel nem értene egyet."

Húzzál fel Alfahírre vagy Alfahír fb-re és nézd a kommenteket, jobboldaliak írták. Máskor pedig pofon előtt nézz szét mielőtt belefutsz.:)

2017. nov. 1. 20:18
 10/19 anonim ***** válasza:
33%
9, azt hiszed a jobbikos Alfahíren jobboldaliak vannak? Azok Vona elvtelen rajongói, akik a határon túli magyarokba is beleszállnak csak szidhassák a fideszt. A Jobbik már rég Ballik, nekem ők nem jobboldal, bocsánat.
2017. nov. 1. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!