Mire lesz jó Gyurcsány legújabb akciója? Ebből politikai hasznot remél? Remélhet egyáltalán?
A határon túliak szavazatai miatt fordult 2/3-ba az előző választás is. Erről ennyit.
DE megfigyeltem ma sok portálon hogy még Gyurcsány utálói is egyetértenek ebben Gyurcsánnyal. Jobbikostól kezdve a szélsőjobbokig a többség.
Gyurcsány azért tolja ezt, mert mostanában túl kevesen beszélnek róla.
Egyébként persze, igaza van, nyilvánvalóan túlzás, hogy olyan emberek, akik még soha nem éltek Magyarországon, a belügyeinkről döntenek.
Szavazzon mindenki ott ahol lakik ahol él ahol dolgozik és adót fizet. Magyarországon csak is azok szavazzanak akik itt élnek itt van a lakcímük és itt fizetnek adót, Ebben most tökéletesen igaza van Gyurcsánynak.
Mi Magyarok sem megyünk Romániába szavazni, sem Szloválkiába sem máshova, Normális emberben ez felsem merül.
Szerintem ott rontja/rontotta el Gyurcsány, hogy nem népszavazási kezdeményezésként gyűjti az aláírást. Valószínűleg a NVB vagy az Alkotmánybíróság úgyis lesöpörné az asztalról, de nagyobb visszhangja lenne.
Ha adott esetben lehetne erről népszavazást tartani, szerintem reális lenne az esélye annak, hogy érvényes és eredményes legyen a népszavazás, mivel a határon túl élő "magyarok" szavazati jogát a Fidesz-szavazók többsége is ellenzi.
"de szerintem nem ezen múlik a dolog igazából"
Ezen múlt az alkotmányozó többség legutóbb, ez nem szerintem kérdés.
#7: "Az meg amit az első válaszoló mond, simán nem igaz, jobboldali ilyennel nem értene egyet."
Húzzál fel Alfahírre vagy Alfahír fb-re és nézd a kommenteket, jobboldaliak írták. Máskor pedig pofon előtt nézz szét mielőtt belefutsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!