Szívesen látjátok még Gyurcsány Ferencet a magyar politikai életben?
Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 10:06
1/13 anonim válasza:
Nem ahogy orbáncot meg a többi bukott politikust sem. De ez van az embereknek erre van igénye.
3/13 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy én minek látom. A kérdés az, hogy ő akar e benne részt venni, és én (nem egyedül) meg tudom-e ebben őt akadályozni.
Úgy gondolom, meg lehet akadályozni. De csak akkor, ha sokan gondolják így. És egy fontos elem: a megakadályozás nem öncél! Azért van rá szükség, mert ugyanúgy romlásba viszi az országot, csak teljesen más stílusban és más módszerekkel. Nem ennyire, de ilyen mélyről kis romlás is nagynak számít, innen felfelé kellene menni.
4/13 anonim válasza:
Feltétlenül, elévülhetetlen érdemei vannak és még mindig helytáll.
Az ellenzék gyengítésében.
7/13 anonim válasza:
Amíg Orbán van, addig igen. Olyanok ők, mint a sziámi ikrek.
8/13 anonim válasza:
Nagy szükség van rá a Demokratikus Ellenzék élén.
9/13 anonim válasza:
#6: Most miért kell egyből cigányozni? Miért kell rasszistának lenni?
10/13 anonim válasza:
Gyurcsány Ferenc magyar politikai életben való részvétele nem a mi szíves látásunkon múlik. Ameddig elegendő követője van, és pártot tud üzemeltetni, addig nem számít, hogy a másként hívők szívesen látják-e őt. Jól néznénk ki, ha bármely párt elnökét a pártján kívüliek le tudnák váltatni, ki tudnák szorítani a politikai életből. Megmosolyogtató, amikor az MSZP-sek azért szájalnak, hogy Orbán, a Fidesz-esek meg azért, hogy Gyurcsány tűnjön el a balfenéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!