Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet a telefonszámomat...

Hogy lehet a telefonszámomat kiszedetni a Fidesz adatbázisából?

Figyelt kérdés

Hetente hívogatnak a géphangos baromságaikkal, lassan rosszabb, mintha Jehova tanúi keresnének...

Elvileg jogomban áll "leiratkozni" erről a telefonos zaklatásról, hasonlóan, mint ahogy emailes hírleveleknél. Elvileg a kötelességük erre lehetőséget biztosítani, és az érdekelne, hogy ezt hogyan lehet.

2017. nov. 17. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:

bemész a telefonszolgáltatódhoz ők elintézik.

Az ilyesmi hogy reklámok stb ez benne volt a szerződésben amit megkötöttél. Az apróbetüs részt illene elolvasni és még akkor szólni

2017. nov. 17. 10:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Elolvastam :)! Nem azzal van a gond, hanem szerintem egyszer én írtam fel valami papírjukra, amikor valami aláírást gyűjtöttek. Csak utólag jutott eszembe hogy nem kellett volna..
2017. nov. 17. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

Sehogy, még a nem megadott számokon is zaklatták a nyugdíjasokat hogy a Jobbik hitelét rontsák mert félnek tőlük.

Számot cserélsz nincs más megoldás.

2017. nov. 17. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
#3 miért hazudsz, míertne lenne megoldás csak annyi a dolga hogy jelzi a telefonszolgáltatónak ők elintézik ezt.
2017. nov. 17. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Ismeretlen telefonszámokat nem kell felvenni, probléma megoldva.
2017. nov. 17. 13:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Valaki nagyon okos, de ha nem veszem fel, akkor is csörög reggel, amikor a szabadnapomon aludnék :). Valamint ha én adtam meg nekik anno nagyon régen, akkor nem hiszem hogy ezt a szolgáltatóm intézné.
2017. nov. 17. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Eltudja intézni felkeresi a szám szerint a céget ahonnan téged hivogatnak. Ha pedig netán csak egy számról hívnak azt te magad is letudod tiltani
2017. nov. 17. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem letiltani nem lehet mert aki egyszer megadta nekik a telefonszámát az felkerült a Kubatov listára és úgy gondolják, hogy támogatja a Fideszt. Innentől kezdve mindent megtesznek azért, hogy az is maradj.
2017. nov. 17. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Valahogy úgy van ez, hogy neked kell kérned az adatkezelőtől, hogy vegyen ki a listájából, neki meg kötelessége kivenni.

Adatvédelmi trv, valami ilyesmit keress.

2020. júl. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!