2/10 A kérdező kommentje:
Pont ez az. Mehetett volna akárhova, és mégis PONT Veszprémbe ment.
Biztos nem véletlenül.
2017. nov. 17. 03:47
3/10 anonim válasza:
Szerinted én mér mentem Öcsödre?
4/10 anonim válasza:
Hogy rá ülj a p öcsömre?
Sry, le kellett csapni a magas labdát
5/10 anonim válasza:
Miért ne? Nem kell egy kib4szott költözés mögé is beflashelni a háttérhatalmat
7/10 anonim válasza:
Mert én is veszprémi vagyok. Miattam.
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, Veszprém szép város, és több szempontból különleges is. Talán még kivételes is, de mi vonzotta oda, az a kérdés.
Nem a humor rovatban tettem fel a kérdést.
2017. nov. 17. 14:48
9/10 anonim válasza:
Veszprembe azert nagyon szep helyen lakik, a hazat is szepen felujitotta, vegre laknak ott es nem romos omladpzo haz van a belvarosban. Amugy oda megy ahova akar
10/10 A kérdező kommentje:
Igazán nem értem a problémát.
Attól, hogy akárki oda költözik, ahova akar, azért oka van, hogy pont oda fog költözni, ahova éppen költözött.
Gondoltam, valaki biztos tudja, mert miért is ne tudná.
És érdekes lenne tudni.
Abban sem vagyok biztos, hogy pont a főtéren, a tűztorony alatt pont azt a házat nem hozták volna már régebben rendbe, mint ő odaköltözött. De nem emlékszem, nem figyeltem.
2017. dec. 3. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!