Ti melyik pártra szavaztok (ha szavaztok), és mennyire vagytok EU-szkeptikusok?
Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 19:46
11/18 anonim válasza:
DK / LMP / Moma / Momo 4-esből szavazok majd valakire, és nem vagyok euszkeptikus (a szervezetet lehetne jobban csinálni, de szükségesnek tartom).
12/18 hájaaa válasza:
Lépjünk ki az EU-ból, rendeljük haza a kivándorolt magyarokat, és közeledjünk putyin felé h még nagyobb diktatúra felé haladjunk.
13/18 anonim válasza:
Hogy lehet valaki EU szkeptikus, amikor annak a részesei vagyunk földrajzilag?:D
14/18 A kérdező kommentje:
Az EU nem Európát jelent, hanem Európai Uniót.
2017. nov. 13. 13:46
15/18 anonim válasza:
"Hogy lehet valaki EU szkeptikus, amikor annak a részesei vagyunk földrajzilag?:D"
Ekkora hülyeséget sem olvastam még ma.
16/18 anonim válasza:
Olyan pártra szavazok, aki a független szabad államok szövetségeként képzeli az EU-t...
17/18 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy szavazok,de ha mégis,akkor Fodorékra,nagyon jó csapat.
Csak részben vagyok EU-szkeptikus,amúgy semmi bajom vele.
18/18 anonim válasza:
Ha volna olyan a három kutyafarkúra, allah tudja majd eldől akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!