Mit jelent ma nemzetinek lenni?
#1 Akkor nevezzük szívügynek, de nálad mit jelent pontosan?
Amúgy ez a szó sajnos egyre inkább összeforr a korrupcióval és bűnözéssel ma Magyarországon. Már ha a politikai vetületét nézzük.
mindenkinek mást jelent nincs rá pontos definíció
Én azt tudom csak elmondani NEKEM mit jelent.
A hazám érdekeit nézem nem a sajátom, a hazám nem egyenlő az ország vezetésével hisz a hazám már akkor is állt amikor a vezetésének az ük-ük-ük apja se létezett.
Ha jelen esetet vesszük példának akkor nem sírok a többkulcsos adó miatt mert akinek több van az többet is tud adni, anno a legnagyobb Magyar egy egész éves jövedelmét sem sajnálta a köz javára áldozni mert tudta ez a hazája érdeke.
Szembe mert menni a rendszerrel, nem bólogatott és nem hagyta hogy megfélemlítsék "soros" "migráns" és hasonló dolgokkal hanem használta a SAJÁT fejét nem más mondta meg neki mit tegyen.
persze jelenleg az a nemzeti aki narancsséárgát ürít a wcn mert az országvezetés azt mondta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!