Vajon mennyi az esélye hogy tavasszal csak két párt jut be a parlamentbe? Fidesz jobbik.
Két párt esetén nem 15%, hanem csak 10%.
Annyi pedig biztos meglesz nekik.
Lmp erősebb mint 4 éve volt, és most is benn van, akkor mi a kérdés? Az MSZP-vel ki akarna együtt indulni, ha lassan már meg is szűnnek végre?
Szerintem Jobbik, LMP, DK de még a Momentum is benn lesz.
Az a baj, hogy összeáll azt amikor bejutnak szétmennek, hogy több legyen a párt elnöki fizetés én betiltanám... azonos érdeket képvisel egy kutya...
Nekem nincs bajom a fidesszel, de ha jönne egy jobb párt jobb programokkal megfontolnám, de mostaniak viccek...
Utolsó közvéleménykutatáson (kormányközeli nézőpont)
Fidesz: 44%
Jobbik: 19%
Mszp: 10%
Dk: 8%
LMP: 7%
Momentum: 4%
Kétfarkú: 3%
Együtt: 2%
Liberálisok: 1%
Párbeszéd: 1%
Szóval szerintem nagyon kicsi az esélye annak hogy 2 párt jusson be a parlamentbe. LMP profitált az MSZP gyengüléséből. Momentumnak is van esélye a bejutásra, MSZP nem valószínű hogy koalícióra fog lépni a DK-val, de ha igen, akkor is meglenne a 10%.
Remélem nem sok. És tökmindegy, hogy azt a két pártot hogy hívják, ez független attól, hogy mi a véleményem a fidesz...hát...munkájáról...
Sem hazai közéletnek, sem a demokráciának nem tenne jó egy kétpólusú parlament. semmivel sem jobb egy egypártrendszernél. Olyanból meg már kaptunk, köszönjük, elég is volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!