Vona Gábor mégis homoszexuális? Ezek után ki hiszi, hogy nem?
Figyelt kérdés
Nagyon gyanús.Utoljára az SZDSZ mondott ilyeneket, ami tele volt rossz hajlamúakkal és rossz származásúakkal is.
2017. okt. 25. 20:07
11/17 anonim válasza:
Még mindig ezen rágódtok fideszesek?
Én nemvagyok jobbikos és mégsem hiszem azt hogy Vona homokos lenne.
Ez a homokosság a fidesz találmánya mert nemtalál fogást Vonán máskép.
Azorbán banda mindent bevet az ellenfelei lajáratása érdekében. Ez egy ilyen sunyi alamuszi párt, sunyi alamuszi emberekkel és vezetővel. Ennyi.
12/17 anonim válasza:
Már elnézést, csak hogy ne legyen félreértés: a jobbikon és vonán annyi fogás van, mint a fene, saját maga szolgáltatja ráadásul. Támogatottsága az mszp szintjére redukálódott, nem hiszem, hogy bárki is félne tőle.
13/17 anonim válasza:
Na mond akkor azokat a fogásokat amiket Vonáról tudsz, de hiteles forrásokkal támaszd is alá.
14/17 anonim válasza:
Szerintem meg Tarlós a homokos, mert minden évben engedélyezi a prideot. Tehát a fidesznek 7 éve fontosak a deviáns beállítottságúak, míg a jobbiknak idén.
15/17 szántóvető válasza:
elolvastam a cikket ill azt a néhány mondatot és nem értem a kérdésedet.mi gyanús,meg tudod fogalmazni?
16/17 anonim válasza:
Ha jól sejtem a jobboldali fanatisták szerint a homoszexualitást a négy fal között kell tartani, közben mégis megszállottan foglalkoznak bizonyos személyek szexualitásával. Itt azért van egy kis ellentmondás, nem?
17/17 anonim válasza:
Nem homoszexuális, csak rossz kisfiú volt korábban és előfordult egy-egy meleg/transz kalandozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!