Hogy lehet az, hogy mindenki lehurrogja a Gábor Dénes Főiskolát, de az itt végzettek nettó átlagkeresete mégis 221 100 Ft?
"átlagkeresete"
az ott végzettek 1%a keres nagyon jól, a többi meg süti a krumplit a mekiben.
Azért mert ott végzett még nem biztos, hogy megragad a szakmájában!
Nekem több kollégám is ott végzett, és én is éppen azt teszem, mert kell a papír. Bőven a 221.000-es átlagkereset felett kap mindegyikünk. A legtöbbnél 10-15 év szakmai tapasztalat, nálam 7 év, ugyanannál a multinál. Egyszerűen csak kell már egy felsőfokú papír a továbblépéshez. Több ismerőssel is beszéltem, akik szintén a szakmában vannak, egyikük sem röhögött ki, mindenki azt mondta, hogy nekem már csak a papír kell, a tapasztalat már bőven megvan, és arra a legjobb a GDF.
Lehet, hogy ha pályakezdőként akarsz vele elhelyezkedni, akkor nem a legjobb, de azt azért kétlem, hogy bárki kiröhögne miatta. Ha meg már van tapasztalatod, és csak papír kell, mondom, eddig mindenki a GDF-et javasolta, állítólag a távoktatásos hallgatóik nagyrésze ilyenekből tevődik ki. Mindenki azt mondta, csak akkor menjek máshová, ha szivatni akarom magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!