Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz mennyire népszerű a...

A Fidesz mennyire népszerű a fiatalok körében?

Figyelt kérdés
A 18-25-ös korosztály érdekelne leginkább.

2017. okt. 22. 16:06
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
ma 17:20 Pár év múlva Németországba megyek a családommal együtt, de addig a Fidesz miatt több pénzt szerzünk. Úgyhogy nem leszek öreg ebben az országban soha. Na erre mit szólsz?
2017. okt. 23. 21:55
 22/25 anonim ***** válasza:

Én fiatal vagyok, 23 éves és abszolút nem népszerű a fiatalok körében a fidesz (de sajnos a politika sem) aki szavaz azok nagy része jobbikos,ezt alátámasztja az összes kutatás is, van aki libsi,és ugyanolyan ritka 10-ből 1-2 aki fideszes

Elég megnézni a lakossági fórumok összetételét..a fideszén nem látsz senkit szinte,csak őszhajú kádárnyuggereket :D orbánnak ők tapsikolnak,ők verekszenek meg a nemzeti ünnepeken azokkal,akik unják már a rablóbanda fideszt.

2017. nov. 2. 01:23
 23/25 anonim ***** válasza:

" A Fiatalok között is sok a Fideszes. Én is Fideszes fiatal vagyok és nem azért mert hülye vagyok, hanem mert sokkal jobban élek azóta mióta ők vannak és később sem lesz hátrányom miattuk. Megérik nekem. Sokan le se írják hogy Fideszesek, mert úgyis lepontozzátok őket. Csakhogy így nincs értelme a kérdésnek, mert 99% ban úgyis csak ellenzékiek írnak. 2018 ban meg majd csodálkoztok, hogy miért nyer a Fidesz magasan. Én előre szóltam. 20F"

Tudod, annakidején a kádár rendszerben ugyanez volt.. aki belépett a pártba, párttag volt és ott dolgozott,azoknak jó lett,milliomosok lettek..a többit meg lesz*rták,napról napra éltek..most ugyanez van:)

Jövőre a fidesz le lesz váltva,mert lehet hogy te fidelitasosbirka fiatal vagy (vagy kamuzó nyugger?) de a fidesznek nagyon kevés szavazója van 50 éves kor alatt..facebook egy nagy közösség,ott nézem a kommenteket,lájkok számát és a fideszt szidja kb mindenki! még a saját propagandaoldalaikon is több lájkokat kapnak azok akik fidesz ellenesek. (amíg le nem tiltják az illetőt) a fideszre 90%-ban nyugdíjasok és busszal szállított cigányok szavaznak,de egyre kevesebben vannak

2010: 2,7millió

2014: 2,2millió a buszokkal szállított cigányokkal együtt is

2018: azóta kihátrált teljes mértékben az értelmiség a fidesz mögül + a nyugdíjasok sem örök életűek szerencsére, ezért 1,8millió szavazónál nem lesz több nekik,erre mérget vehetsz! fél éve a nemzeti kamukonzultációt 1,7millió ember küldte vissza állítólag, köztük kb minden fideszes,hisz hónapokig sulykolták hogy ez nagyon fontos,mindenki töltse ki...viszont nem csak fideszesek töltötték ki! arról nem beszélve,hogy sokan érvénytelenül küldték vissza...ez is azt támasztja alá hogy szerencsére fogynak a fideszbirkák,remélem jövőre már nem lesznek elegen! a Jobbiknak kell nyernie,különben vége az országnak.

2017. nov. 2. 01:28
 24/25 anonim ***** válasza:

",ők verekszenek meg a nemzeti ünnepeken azokkal,akik unják már a rablóbanda fideszt."

xDD

A bulvárlmédia örömére:D

2017. nov. 2. 02:23
 25/25 anonim válasza:

Egy kicsivel már harminc éves kor elött járok ezért nem tudom, mennyire mondhatom magam fiatalnak. Azonban az én környezetemben illetve baráti körömben nem nagyon esik szó a politikáról. Személy szerint nem vagyok jártas a politikai témakörökben( távol esik az érdeklődési körömtől ) ezért tartózkodni szoktam a legtöbb ezt érintő véleménynyilvánítástól.

Bár azt megjegyezném, hogy az utolsó nyolc évben rettentő sokat fejlődött a szülővárosom amióta a szóban forgó párthoz kapcsolódó polgármesterünk van. Így nálunk a 2019 önkormányzati választásnál nem lesz változás, mert nem áll a lakosok érdekében.

2017. nov. 9. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!