A Fidesz mennyire népszerű a fiatalok körében?
Figyelt kérdés
A 18-25-ös korosztály érdekelne leginkább.2017. okt. 22. 16:06
11/25 anonim válasza:
Nálam semennyire. Utálom a komcsikat.
12/25 anonim válasza:
#4: tehát ők azért csak idézőjelesen értelmiségiek, mert a fideszre szavaznak? elég trágya egy értékrended lehet...
13/25 anonim válasza:
Szerintem ez család függő is... pl jól menő komcsi család fia biztosan utálja őket...
vagy 2010 es világválság idején szegénysorba jutott család gyereke szereti őket...
14/25 anonim válasza:
Ez inkább iq mint kor kérdése. 80 alatt fidesz felette bármi más.
15/25 anonim válasza:
90%-ban nem foglalkoznak a politikával, és meg is értem.
A maradék 10%-nak meg valszeg hasonló lehet % osan az arányok mint a teljes lakosság körében.
16/25 anonim válasza:
23 vagyok, az én közvetlen környezetemben a Fidesz népszerűsége inkább negatív számmal fejezhető ki. Gimnáziumból még van pár ismerősöm, akikről tudtam, hogy Fideszesek, úgy családilag... de egyetemen senkit nem hallottam még kijelenteni, hogy ő Fidesz szavazó. Ezzel szemben nem egy évfolyamtársammal találkoztam tüntetésen, ellenzéki párt programján akár.
17/25 anonim válasza:
Az viszont sajnos igaz, hogy sokakat egyáltalán nem érdekel a téma.
18/25 anonim válasza:
A Fiatalok között is sok a Fideszes. Én is Fideszes fiatal vagyok és nem azért mert hülye vagyok, hanem mert sokkal jobban élek azóta mióta ők vannak és később sem lesz hátrányom miattuk. Megérik nekem. Sokan le se írják hogy Fideszesek, mert úgyis lepontozzátok őket. Csakhogy így nincs értelme a kérdésnek, mert 99% ban úgyis csak ellenzékiek írnak. 2018 ban meg majd csodálkoztok, hogy miért nyer a Fidesz magasan. Én előre szóltam. 20F
19/25 anonim válasza:
Utolsó!
Remélem magánkórházra is van pénzed,igaz még fiatal vagy,és nem kell állami kórházban kezeltetned magad,de előbb utóbb mindenki megöregszik.
20/25 anonim válasza:
#19 próbáld lassabban írni neki, hogy megértse. Úgy se fogja fel, de legalább ne ezen múljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!