Mi az oka annak hogy megduplázódott a fidesz támogatottsága?
Az,hogy a 60 felettiek nagy része mindent elhisz,amit a köztévében hall.
Internetet nem ismerik..
Elfelejtették a szociális temetés tervét, az oktatási törvény módosítását, ami lényege, hogy mondjuk ha most kezdeném a sulit nem lehetne diszkalkuliásként matekból mentesítésem mert én lusta vagyok nem pedig csak a számokat keverem és nem tudok számolni, vagy elfelejtették a magány nyugdíjak bekebelezését, azt az időszakot amikor nem mehettünk vasárnap a boltokba ezért reggel kellet zsemléért menni, vagy hétfőn etted a szombatit.
Elfelejtettük még a "47 ezerből meg lehet élni" dumát
A baleseti díj bevezetését, lpg-s autósok tudhatják, hogy 100%-al megemelték a árát a gáznak.
Ilyeneket elfelejtettek és azt hiszik rohadt jó ez a csürhe. Na de én nem vagyok ilyen én nem felejtek. Hajrá Jobbik ( volt MSZP-s emberke vagyok ).
"20 évig fidesz lesz még ha így haladunk!"
Ha ez így lesz tovább fog folytatódni a kivándorlás,akik itt maradnak egyre szegényebbek lesznek,és egyszer elfogy a beígért apanázs,na,akkor majd "vicces" lesz.
99% hogy a fidesz nyer a választásokon. Csalhatnak a kutatások de nem ennyit. Szóval ez van, ezt kell szeretni.
Lehet itt egy két három embernek más véleménye de attól még a többségnek jó a hülyeség ,jó a pofátlan lopás ,és jó a fidesz ,mert ők is pont ilyenek lennének ha hatalomra kerülnének szóval csak a saját tükörképüket látják szeretett pártjukban.
Igen a fidesz kell a magyaroknak!!!!
És ezen néhány fidesz utaló nem tud változtatni, mert a többség a Fideszt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!