Miért csak Budapest fejlődik az országban?
Figyelt kérdés
Én egy megyeszékhelyen lakom nem a legszegényebbe az országban ,de nem veszem észre,hogy fejlődne . Sokat járok más megyékbe azok se akarnak fejlődni csak Budapest.2017. okt. 20. 09:21
1/13 anonim válasza:
Azért, mert a politikusaink elsődlegesen csak Budapest fejlesztésére tudnak gondolni.
2/13 anonim válasza:
Nem csak Budapest fejlődik.
Fejlődik még Észak-Nyugat és Közép Magyarország. Az ország többi részében viszont csak a fű nő.
Ez annak köszönhető, hogy a szegényebb régiók fejlesztésére szánt összegeket ellopják és faxságokra költik ( mezőgazdaság, kilátok stb.) megtérülést és munkahelyeket biztosító gazdaságfejlesztési programok helyett.
Egyébként kérdező.
Lehet, hogy a te városod is fejlődik, csak gazdaságilag nem pedig szökőkút szintén ha érted mire gondolok.
3/13 A kérdező kommentje:
Azt ugye tudod,hogy közép Magyarországon Budapest jelentős részt foglal ? Én is ezt mondom,hogy Budapest fejlődik.
2017. okt. 20. 10:28
4/13 anonim válasza:
Busapest kivételével gondoltam természetesen. Pl Kecskemét és körzete
5/13 anonim válasza:
Mer a pestiparaszt összelopja magát.
6/13 anonim válasza:
Például Borsodból rengeteg EU pénzt visznek Pestre, amire nem is lennének jogosultak és Borsod fejlesztésére adna az EU.
7/13 anonim válasza:
Szegeden lakom és azt látom hogy nagyon fejlődik a város, de tényleg.
9/13 anonim válasza:
Ez rágalom! Felcsút sokkal jobban fejlődik!
10/13 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van Felcsút az felcsút :D
2017. okt. 20. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!