Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez kell a népnek?

Ez kell a népnek?

Figyelt kérdés

Rákosi,Kádár és most Orbán a nép pedig tapsol hozzá.

Annyira el vagyok keseredve a mostani kormányzás miatt és valószínű a jövő évi választásokat is nagy fölénnyel nyerik.

A legnagyobb baj szerintem ,hogy a fidesz különböző társadalmi rétegeket állít szembe egymással,uszít,gyűlöletet kelt.(oszd meg és uralkodj elv alapján)

És ez kell nekünk?

2017. okt. 17. 11:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Pozitív visszacsatol a tökéletes fideszes választópolgár :D

Olyan sötét, mint hat másik.

2017. okt. 17. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

Az még semmi.

A kemény, hogy mennyi van ezekből...

2017. okt. 17. 13:49
 13/19 anonim ***** válasza:
67%
#12 Ahogy Fletó mondaná.. el lehet menni Magyarországról. A francia vagy német kalifátusba gazdagítsátok magatokat. Köszcsi <3
2017. okt. 17. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
28%

És ha mind elmegyünk, akkor mi lesz?

Az éhenkórász, urambátyám, élősködő fajtád kin fog megélni? :D

2017. okt. 17. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
#14 Figyi, ha minden balos elhúzna máshova én lennék a legboldogabb ember a világon. Tudtommal a parazita tulajdonság a balosokra vonatkozik akik 0 munkával, IMF hitelből akarnak mindenféle szociális segélyeket, meg alapjövedelmet kiperkálni.
2017. okt. 17. 14:05
 16/19 anonim ***** válasza:
11%

Kádárral mi a baj? Nem volt minkanélküliség, mindenki jól élt a fizetéséből, ott dolgoztál szakmán belül ahol akartál, nem kellett interjúra menned. SZOT ingyenes üdülések voltak. Gyerekek nyáron ingyen balatonon, kastélyokban nyaraltak. Lakást is nagyon könnyen vehettél és nem ilyen devizahitelre. Nem volt hajléktalan.

Rákosi ugyan nem tudom ki volt, de Kádárral minden rendben volt. Az emberek érdekeit nézte. Orbán is ha megnézed, a fizetések folyamatosan emelkednek, rezsicsökkentés, zéró infláció van. Egyre jobban élünk, még ha kicsit is.

Az MSZP-SZDSZ kormányok alatt Bokros-csomag, Gyurcsáni reformhullámok, folyamatos áremelkedés, IMF hitel volt. Megyesi alatt majdnem államcsőd volt. Ezt sírod vissza ember hol élsz te?

2017. okt. 17. 17:35
 17/19 anonim ***** válasza:
46%

1. Nincs rezsicsökkentés. Többet veszítettünk vele (te is!), mint amennyit nyertünk.

2. Dehogy van nulla infláció, honnan vetted ezt? Teljesen átlagos az infláció.

3. A te fizetésed lehet, másoké viszont csökkent, ill. sokakat elbocsájtottak a közszférából. Közben pedig einstandolták a manyupot, csökkent a munkanélküli segély folyóítási időtartama, bevezetésre került a bankadó, 25%-ról 27%-ra emelkedett az ÁFA, 25-ről 37,5%-ra emelkedett a cafeteria adója, chipsadó, EVA 30%-ról 37%-ra emelkedett, a környezetvédelmi termékdíj bevezetésre került, gázolaj, bioetanol, és az autógáz jövedéki adója emelkedett, 84 milliárdot vontak el a felsőoktatástól, korkedvezményes nyugdíj SZJA-t adóztattak, stbstbstb. Szóval történtek itt megszorítások bőven, csak épp nem így hívták őket.

És közben kényük-kedvük szerint módosítgatják az alkotmányt, ha valamit visszadob nekik az Alkotmánybíróság, akkor korlátozzák az Alkotmánybíróság jogkörét (2010 július-október - 98%-os adóteher, megvan?), mindenhova a saját embereiket rakják, az országos médiák jelentős részét kisajátítják maguknak és a strómanjaiknak, és akkor még trafikmutyi, földmutyi, orosz elköteleződés, és még a legkisebb rossz az egészben a tizensok milliárdos értelmetlen plakátolgatás és nemzeti konzultációk.

2017. okt. 17. 21:21
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem emelkedett a fizetésem többször is a Fidesz alatt, a rezsiért kevesebbet fizetek, a gyerekeimnek a tankönyv már ingyenes, ingyenesen járnak menzára is. Szemét kaját meg nem kell enni. Én határozottan érzem, hogy többet tudok spórolni, mint a kedves szoci vezetés alatt. Felsőoktatás szintén fizetős volt gyurcsilla alatt, most ingyenes. (a kommunikációs kamudiplomások kíméljenek)

2017. okt. 17. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Orbán én hű szolgád leszek te vagy a fény hordozó a sötétben.

Te vagy minden bajomra a gyógyír csodálatos és erős vagy legyenek imába foglalva a szent neveid Ámen

Amugy meg nem félünk és nem fázunk

Orbán Viktor a királyunk.

2017. okt. 21. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!