Fekete-Győr András ebben az interjúban azt mondja, hogy 500000 meleg van Magyarosrzágon. Ez igaz? Vagy csak erről sem tud semmit, mint a tej áráról?
2017. okt. 14. 20:22
1/33 anonim válasza:
Az a lakosság 5%-a. Ennyi simán lehet, de inkább több.
2/33 anonim válasza:
Más országokban is hasonló eredményre jutottak, szóval simán lehet. [link]
3/33 anonim válasza:
Ennyi még szabad- demokratából sincsen, Kovács Pistike nagy bánatára... :-)
4/33 anonim válasza:
Pasiknál 4%-ot tudtam, nőknél meg ennél kevesebb. De lehet, hogy mi magyarok ebben is mások vagyunk. Nagyságrendileg stimmelhet a dolog.
5/33 A kérdező kommentje:
én egyet sem ismerek, legalábbis nem tudok róla, de ha esetleg viselkedés alapján kéne mondjuk 500 ismerősömből, akkor legfeljebb kettőt tudnék sejteni, de azok közül az egyiknek családja van
én nem hiszem el, hogy 100 emberből 5 buz
2017. okt. 14. 21:10
6/33 anonim válasza:
Annál sokkal több van az biztos az biztos. Kb minden 2. férfi meleg vagy biszex. Ebből lehet kalkulálni...
7/33 anonim válasza:
Persze, csak még ők maguk se tudják. Ezt szokták mondani.
Kivédhetetlen.
8/33 anonim válasza:
Nem tud erről semmit, mint a tej áráról? :D Mert valami elképesztően fontos dolog tudni, hogy mennyibe kerül a hígított tej a boltban? Megmondom őszintén, halván lila fingom sincs. Ez valami kötelező dolog lenne?
9/33 anonim válasza:
Ezt nehez pontosan kideriteni. Gyulolunk mindenkit de foleg, a sotet borueket, melegeket, kulfoldieket, gazdagokat, soros gyorgyot, ado-fizetest, gondolkodast, oktatast, inteligenciat, stb.
Ilyen kornyezetben a tobbseg titkolja ha meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!