Szerintetek miért jó, hogy csökken a rezsi?
Figyelt kérdés
konkrétumokkal#Orbán Viktor #rezsi #politika #magyar #kakaó #narancslé #magyar politika #Putyin #Erzsébet #rezsicsökkentés
2017. okt. 7. 18:30
11/25 Molyember válasza:
Hiába csökkenti a Fidesz, ha Soros György visszaemeli, hogy ezzel is segítse a migránsok őcsényi kirándulását. Majd a konzultáció után, amikor 98% fog "NEM"-et mondani a Soros-tervre, és a kormány felhatalmazást kap az emberektől a kisvasút meghosszabítására Brüsszelig, majd akkor megtudjátok, mire képes Németh Szilárd, ha harcolni kell a rezsidémon ellen.
12/25 anonim válasza:
#8 máskor meg azért megy a brühühü hogy a gazdagoknak jelent sokat a rezsicsökkentés te meg egy olyan cikket linkelsz ahol bőven az 1200 köbméter fölött fogyaszt a "Józsi".
Aki nem elavult 150-200 négyzetméter fölött lakásban lakik az azért beférhet 1200 alá, hogy valamit lásson is ebből. (amúgy meg ne csak az 6-7 évvel ezelőttihez hasonlítsd hanem a többi EU-s ország árához is, aztán kiderül, hogy mennyire "drága" a magyar gáz.)
13/25 anonim válasza:
#15 ez ugyan úgy igaz minden pártra itt magyarországon
14/25 Molyember válasza:
Ez nem igaz. Még a jobbikosok is képesek voltak kritikát megfogalmazni Vonával szemben, pedig általában tőlük se vár sokat az ember. Egy fideszestől mikor hallasz ilyet? Ugyanúgy tapsolnak a "Ruszkik haza!" felkiáltásnak, mint a mostani nyalizásnak. Ők tényleg elvtelen emberek, maga a Fidesz a válasz számukra mindenre, és ehhez alakítják a valóságot. Szerintük itt minden jó, ami meg nem, az jó irányba halad. Tényleg ilyen az ország? Tényleg sehol semmi baj, csak a Fidesz legyen velünk? Ugyan már...
15/25 anonim válasza:
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Ezt mondom, jó lesz?
16/25 anonim válasza:
A ballibsik gyáván töröltették a válaszom. Meg mertem tőlük kérdezni miért mondják hogy nem volt rezsicsökkentés? És utána meg miért mondják hogy a gazdagoknak csökkentik mert csak medence fűtésre kapnak kedvezményt. Nekik nem kellene csökkenteni
17/25 anonim válasza:
Akiket látsz az utcán bmwkkel, mercikkel, na nekik jóval kevesebbe kerül, hogy kifűtsék a böhöm nagy házaikat, meg az úszómedencét. Egy átlag embernek ez a rezsicsökkentés csepp a tengerben, csak a rothadt gazdagok jártak jól vele.
18/25 anonim válasza:
De hogy járhattak jól ha nem is volt?
19/25 anonim válasza:
Most melyik országról van szó? Szerintem ez itt a kulcskérdés. A kérdező ugyanis biztos hogy nem Magyarországra gondolt, mert itt aztán nem csökkent a rezsi (sőt), csak maximum azt mondták egyesek.
20/25 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy számottevően azoknak csökkent akiknek több jut a kenyérre; akiknek pl otthon saját szaunájuk van. Nem tudom, én nem láttam a számlákat, azokat mami intézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!