Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy Botka lemondott,...

Most hogy Botka lemondott, mik a valasztasi eselyek?

Figyelt kérdés

2017. okt. 2. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Az MSZP remélhetőleg eltűnik a süllyesztőben. Már csak Gyurcsánynak kéne eltűnnie, és akár lehetne is esélye a baloldalnak kicsit fellélegezni. Onnan a nyerésig még hosszút az út persze.
2017. okt. 2. 19:13
 2/10 meszike91 ***** válasza:
93%

Baloldali összefogásra nem sok esély van. Arra még talán van némi esély, hogy választókerületenként csak egy baloldali jelölt induljon.

Szerintem messze a jobbik lesz a második erő. Az mszp meg el fog jelentéktelenedni. Helyette az lmp, a dk és a momentum fognak megerősödni. Szerintem Szél Bernivel sokkal jobban fog szerepelni az lmp.

A fidesznek biztosan meg lesz a többsége, a kétharmad viszont nem biztos.

Jelenleg így látom én a helyzetet, de ez még bőven változhat.

2017. okt. 2. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:

Kb. mint előtte, pont azért tudták lemondatni, mert az MSZP támogatottsága nem nőtt.

Valószínűleg egyéi körzetekben lesznek megállapodások, esetleg a kisebb pártok összefognak, hogy legalább a parlamenti küszöb meglegyen.

De hogy ettől nem erősödött az ellenzék az is biztos.

2017. okt. 2. 19:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Es mivan a jobbikkal? Nyert ezzel?
2017. okt. 2. 19:42
 5/10 anonim ***** válasza:
A hülye MSZP-sek ezután se fognak a Jobbikra szavazni.
2017. okt. 2. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindeközben a birodalom túlfelén [link]
2017. okt. 2. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Fidesz: 2/3 -- hogy ez meglegyen erdélyi barátaimat ösztönzöm a szavazásra, akik mindent megtesznek Orbánért.

Mikor Kolozsváron járt, a helyi magyarok úgy fogadták mint egy uralkodót, mint egy Horthyt. Tudom én is, mi vonzza az erdélyieket Orbánhoz (bár én nem fogok szavazni, mivel szerintem ez a Magyarországon élő magyarok ügye). Ettől függetlenül keményen fogok drukkolni Orbán Vezérnek.

2017. okt. 2. 23:08
 8/10 anonim ***** válasza:

Miért a tolvajnak drukkolsz?

2017. okt. 3. 08:10
 9/10 anonim ***** válasza:
12%
Tolvajok, de felemelték Magyarországot. A Fidesz magyarkodása felemeli a magyar öntudatot.
2017. okt. 3. 09:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Sokra megyünk a magyar öntudattal, ha a lopásaik miatt meghalunk.
2017. okt. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!