Ha csak nem lesz valami óriási balhé akkor még egyet biztosan
2017. okt. 1. 01:28
3/12 Helota válasza:
Még 3 ciklust biztosan.
2017. okt. 1. 04:14
4/12 anonim válasza:
Szerintem 1.
És talán nem is akarnak már többet.
2017. okt. 1. 05:09
5/12 anonim válasza:
Reálisan nézve még egyet biztosan, az idei választás sajnos már a zsebükbe van, hacsak nem csinálnak óriási baromságot, ami a saját táborukat is ellenük fordítja.
2017. okt. 1. 09:00
6/12 anonim válasza:
Szerintem már egyet sem. Eleve már annyira tönkre tettek itt mindent a saját javukra hogy már gyakorlatilag csak az fog a fideszre szavazni akinek érdek fűződik hozzájuk. Én már egyre inkább azt hallom utcán, buszon, vonaton emberektől akik 2014 ben még rájuk szavaztak már csak azért sem fognak. Sőt olyan emberek beszélgetését is hallottam akik jó ideje nem voltak szavazni hogy most már csak azért mennek el hogy a fidesz ellen szavazzanak! Én nagyon azt látom, meg hallom vissza hogy egyre inkább utálják őket az emberek és már mindegy ki kerül a helyükre csak ne ők maradjanak. Ha esetleg meg is nyernék a választásokat akkor azt maximum csalással érik el.
2017. okt. 1. 09:22
7/12 anonim válasza:
#7 Csak az a baj, hogy ez a te ismeretségi köröd, az én baráti/családi körömben se igazán van Fideszes, már 2014-ben sem és mégis nyertek.
Az mondjuk igaz, hogy egyre nagyobb az elégedetlenség, de az ellenzékben szétoszlanak a szavazatok egy kupac párt között, a Fidesznek pedig van 1,5-2 millió híve, akik az életük árán is elmennek szavazni.
Amíg nincs rendes összefogás addig rajtuk fognak élősködni ezek a korrupt g⚠️cik. (Bocsánat, de mostanra szebb szóval nem tudom illetni őket, minden megnyilvánulásokkal egyre undorítóbbak.)
2017. okt. 1. 09:43
8/12 hájaaa válasza:
Nem is az a baj h nyernek, mert ez a demokrácia ez van. Hanem AHOGY nyernek! 2/3dal nyernek úgy h az emberek 60%-a nem rájuk szavazott. Na ez a gusztustalan
2017. okt. 1. 09:53
9/12 anonim válasza:
Még jópárat. Ha egy országban mindent elcsalnak, miért pont a választás lenne tisztességes?
2017. okt. 1. 10:05
10/12 anonim válasza:
Ahogy megyünk az időben előre,egyre több mostani nyugdíjas fog meghalni.
A Fideszt ma a nyugdíjasok tartják hatalmon,akik azt se tudják mi az az internet,ezek jó eséllyel 8 év múlva már nem fognak élni,legalábbis a nagy részük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!